HOROSKOP ZA 2. MART: Lav dobija šansu o kojoj je maštao, Vodolije - izbegnite svađu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Tranzitni Mesec preko Strelca može vam omogućiti da pokažete svoje talente, naročito ako planirate da radite za strane partnere i ako je potrebno da znate strane jezike. Imate potrebu da budete angažovani na kreativnom poslu i ako se bavite umetnošću može vas podržati neki Jarac.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Finansijski problemi su prioritet za vas ali nemate dovoljno razumevanja od vaših saradnika ili članova porodice. Vaš sistem vrednosti je pod uticajem vaših emocija i možete biti pod uticajem prijatelja koji vam sugeriraju kako da rešite probleme. Postoji izvesna šansa da budete unapređeni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Očekujete poziv od dugogodišnjeg prijatelja ali umesto toga možete sresti dobrog kolegu koji će vam predlođiti zajednički posao i vi ćete biti oduševljeni. Niko ne zna tačno šta planirate za budunost kada je u pitnju vaša karijera. Ovo bi mogao biti naporan dan ako imate honorarni ili paralelni posao.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Spremni ste da napravite nove dogovore i kompromis o kojima do skora niste ni razmišljali i trebalo bi da nađete način kako da dobijete novu informaciju koja vam je potrebna. Sve što planirate donosi vam veliko zadovoljstvo i vi ćete verovatno imati prlike da nađete dobrog saradnika.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Mesec u Strelcu može doneti stabilizaciju u vašem poslu ili neke nove šanse o kojima ste mogli samo da maštate. Potrebno je da znate koja vam je pozicija i da imate stalni priliv novca. Malo je njih koji vam mogu garantovati uspeh ali vi ćete naći način da napravite dogovor sa šefom u vezi sa važnim detaljima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ako ste dama Devica vaš idealan posao bi mogao biti marketing ili odnosi sa javnošću i trebalo bi da budete spremni za neke prepreke zbog muške dominacije i odnosa prema ženama, čak iako je neki drugi posao u pitanju. Muškarci Device mogu, nasuprot tome imatii dosta zabave na svom poslu danas.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Trebalo bi da smatrate dobrom informaciju onu koju ćete dobiti od nekog Raka ili Bika. Nekome je potrebna vaša zaštita i vi ćete biti spremni da je pružite, znajući da će biti uzvraćena. Niko vam ne može garantovati uspeh u poslu koji zahteva timski rad.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Pokušavate da nađete nov način da zaradite i da vodite svoj život na način na koji vama odgovara ali niste našli način kako da to i sprovedete u delo. Još uvek imate obaveze koje su veliko opterećenje i spremni ste da izdržite mnoge teškoće ako ste motivisani.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Imate sjajne ideje u vezi sa poslom sa nekretninama ili za započinjanje sopstvenog posla. Ima mnogo prepreka na vašem putu do uspeha koji mogu biti rešeni ako ste spremni da prihvatite savet od nekog Raka, Bika ili Vage. Mnogi bivši saradnici mogu biti spremni na rad sa vama.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Očekujete važne vesti i pitate se da li da imate poverenja u one koji vam se obraćaju po bilo kom pitanju. Svaka vrsta komunikacije je dovedena u pitanje tj. mogu nastupiti problemi. Bolje danas što manje pričajte o svojim planovima bilo kome.Mogući su problemi sa jednim Rakom ili Bikom u vezi sa novim poslom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Prividno ste superiorni u stvari ste prilično nesigurni jer donosite odluke koje ne mogu da se pozitivno odraze na vas ni u kom pogledu, naročito ako to bude u afektu. Ne ulazite u rasprave sa kolegama, posebno ne sa ženama, Rakovima, Ribama ili Bikovima.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Imate veću podršku nego što pretpostavljate. Osećate se sposobnim za mnogo toga ali vas nervira ponašanje jednog Lava ili Strelca koji vas opstruiraju ili vam prete na način koji vas nervira. Imate mnogo više onih koji vam nisu naklonjeni nego prijatelja, moguće iz zavisti.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još