IPAK JE JAVNA LJUBAV: MILENA ĆERANIĆ pokazala koga voli VIŠE OD ŽIVOTA!

Milena Ćeranić i Ćemo u Grčkoj su snimili spot za duetsku pesmu "Više od života" . Dugogodišnji prijatelji odlučili su da ekranizuju pesmu gde jedno drugom govore o ljubavi. Inače pored atraktivnih predela Grčke, spot krase i najlepše žene iz Srbije misice iz Miss yu kompanije.

"Naravno da svog dugogodišnjeg prijatelja Ćemu volim više od života i zaista sam srećna što smo napokon ekranizovali ovu pesmu punu emocija. Snimanje je trajalo nekoliko dana ali pošto smo bili na moru nije nam bilo naporno, jer smo pored snimanja i odmarali u prelepom hotelu u Porto Carassu kao i u Solunu gde smo i šopingovali" objasnila je Milena dok su Ćemu najviše oduševile srpske lepotice.

 "Pesma postoji već tri godine i pošto je veoma bila tražena Milena i ja smo odlučili da je ekranizujemo. Zahvalni smo Miss Yu kompaniji na divnom gostoprimstvu u Porto Carassu gde smo snimili jedne od nalepših kadrova sa misicama bez kojih spot ne bi bio ovakav ,zaista su plenile svojom lepotom"rekao je Ćemo. A kako Milena poručuje Ćemi da ga voli više od života pogledajte

Pogledajte još