HOROSKOP ZA MART 2016. PO CIGANSKIM KARTAMA: Bika ubija čežnja,Strelac na ljubavnoj prekretnici

OVAN

Vernost – Nešto novca – Udovac

Ljubav

Poenta ljubavi i odanosti partnerstvu je istrajati u odnosu, čak i kada sve ne funkcioniše kako treba. Od malih stvari graditi velike povezanosti, biti odgovoran prema ljubavi čak i kada naiđu neki komplikovani dani. Ovi su dani definitivno problematični za vaše emotivne odnose, ali se ne vidi da ste vi tek tako spremni da odustanete i okrenete se na drugu stranu. Da će problema biti, biće…ali će isto tako biti i velike želje da se oni prevaziđu. Srećno u martu! Ako ste slobodni, sigurno je da dugo čekate na onu pravu priliku i ljubav. Nekih novih poznanstava i situacija će svakako biti, ali teško da je to ono što vam je potrebno. Malo će “slobodnjaka” naći svoju sreću tokom marta. Ipak, pokušavajte i dalje.

Posao

Kada se karta “Nešto novca” pojavi a vezana je za poslovni segment, mislim da vam samo njeno ime kaže koliko ćete biti zadovoljni svojim materijalnim statusom i finansijama. Nešto više priliva se može ostvariti kroz privatne angažmane i dodatne poslove, ali generalno – dosta statičan mesec. Tek bi treća dekada ovog perioda donela čvrstinu koja vam je potrebna, kao i ozbiljna partnerstva. Savet za vas je da ne presecate stvari na brzinu, da dobro razmislite pre bilo kakve odluke i da ne odustajete od poslova koje ste pokrenuli.

Zdravlje

Stomačni deo i kičma su segmenti koji će vam zadavati najviše problema. Starijoj populaciji stoje neke hronične tegobe.

BIK

Ljubavnik – Putovanje – Čežnja

Ljubav

Ako ste slobodni, vaša potreba za ljubavlju je ogromna. Velike želje, dugotrajna usamljenost, čežnja za tim da ponovo volite…. Sve ovo je odličan teren da lako “padnete” čim se pojavi neko ko iole odgovara nekoj vašoj slici koju ste zamislili. Da li će biti noviteta, dešavanja? Pa da, biće… Ali obzirom na to kakve karte opisuju ovaj odnos, a najviše su sazdane na vatri i strasti, vrlo je veliko pitanje da li će bilo šta od ovoga što pokrenete biti trajno. Iskreno, sve ovo najviše liči na kratkotrajnu avanturu i neobavezan odnos, ali možda grešim i bilo bi mi iskreno drago da me dešavanja kod vas demantuju. U emotivnim vezama potrebne su velike promene, ali i mnogo strpljenja da bi se odnos popravio i funkcionisao.

Posao

Finansijski se nećete nešto naročito ovajditi tokom marta, osim ako sarađujete sa strancima ili državnim i javnim ustanovama. Generalno – ovo je period velikih promena, koje će biti potrebno ispratiti na pravi način. Iako ćete biti pod pritiskom i imati tendenciju da žurite u mnogim stvarima, savet karata je da budete proračunati, da dobro razmislite i da se naučite da je strpljivost velika vrlina. U drugoj i trećoj dekadi poslovni segment je sa više šansi. Nezaposlenima sredina meseca donosi priliku za ulazak u radni odnos.

Zdravlje

U prvom delu meseca obratite više pažnje na krvne sudove, srce, cirkulaciju i pritisak, dok će u drugom delu marta biti više problema sa kičmom i bubrezima.

BLIZANCI

Vernost – Udovac – Nada

Ljubav

Slobodnim Blizancima sve ide suviše polako. Ili pravih prilika nema ili vaša očekivanja prema jednoj osobi nikako da se realizuju. Čekate i nije vam jasno da li će se bilo šta konkretnije pokrenuti. Na žalost, osnovna simbolika ovog marta za vas i jeste baš to – čekanje i strpljenje. Preko prijatelja ili u izlasku se u drugoj polovini meseca možete upoznati sa osobom koja će u vama probuditi veliki zanos. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili bračnoj zajednici, ovo je vreme odgovornosti prema partneru ili porodici. Ne mogu reći da ćete biti najzadovoljniji, ali ima velikih šansi da vi i voljena osoba izađete iz jedne negativne faze u koju ste upali. Zajednički planovi i dogovori su aktivniji u drugom delu marta i tada se polako “dižete”.

Posao

Za sva dešavanja u poslovnom segmentu biće vam potrebno neuporedivno više truda nego do sada. Stoji da vam je nekih situacija, kao i čekanja, već više preko glave, ali trenutno vam se ne otvara ništa na lakši način. Za sve ono što ste planirali potrebno je veliko strpljenja a i pored toga prave realizacije vam nekako izmiču iz ruku. Pojedini Blizanci će pokušati da u pokretanju privatnih poslova pronađu rešenje za lošiju finansijsku situaciju. Poslednja dekada meseca vam donosi više uspeha, kao i jačanje saradnji sa strancima.

Zdravlje

Zdravstveni segment je promenljiv i naročito bi starija populacija trebala da obrati pažnju na sebe. Mlađima problemi sa nervima i zubima.

RAK

Dete – Ljubav – Ljubavnica

Ljubav

Da, evidentno je da je ovo mesec kada emotivni deo stavljate na prvo mesto. Sve naglašava da su mogući novi počeci između vas i voljene osobe i da bi ovaj period trebalo iskoristiti za građenje svojih relacija na osnovu ljubavi i povezanosti koja postoji između vas dvoje. Kod nekih parova stoji verovatnoća i za ostajanje u drugom stanju ili dobijanje prinove. I ovo vas može spojiti dodatno i vratiti jedno drugom. Ukoliko ste slobodni, i sami ste svesni ogromne potrebe za sigurnošću u ljubavi koja vas odavno već “drma”. Po kartama, mogućnosti za ljubav ima, ali ne idealizujte previše odnose koje započinjete da se ne biste eventualno razočarali kasnije.

Posao

Mnogo komunikacije, mnogo naznaka da možete pokrenuti nešto novo u ovom periodu. Ipak, karte su suviše “nežne” pa ne bi trebali da dozvolite da neko koristi vašu dobrotu ili naivnost. Bolje su postavljene saradnje sa ženama i mlađim poslovnim ljudima. Generalno, ovaj vas period “gura” ka tome da izvršite neku promenu, da se upustite u nešto novo što će na duži rok doneti dobre rezultate. Finansijska stabilnost će biti dosta promenljiva, prilika za zaradu imate, ali će biti i dosta neplaniranih troškova.

Zdravlje

Grlo, grudi, pluća – generalno – respiratorni trakt može predstavljati problem Rakovima. Lako prehlade i pad imuniteta.

LAV

Veselje – Nesreća – Ljubav

Ljubav

Sve situacije se u emotivnom segmentu daju popraviti. Vaši emotivni odnosi su protkani jednom nestabilnom energijom u ovom periodu, ali snaga ljubavi i vaša povezanost dovešće do toga da ipak sa ovim izađete na zadovoljavajući način na kraj. Neki put je čak i dobra svađa potrebna da se vazduh raščisti i da se odagnaju neke sumnje koje vas u ovom mesecu mogu pratiti. Generalno – proći ćete dosta dobro, iako će onima u vezama povremeno izgledati da su blizu završetka odnosa. U slobodnim Lavovima će se pokrenuti velike strasti, neko novo poznanstvo će potresti vaš mali svet iz temelja. Može biti pravih emotivnih priča u ovom periodu, ali prava realizacija ide tek u trećoj dekadi marta.

Posao

Očigledno je da je poslovni napredak u ovom periodu povezan sa stresom od koga je teško da ćete moći da pobegnete. Odnos sa kolegama i poslovnim saradnicima će povremeno biti naporan, a neke saradnje na granici prekida. Vodite se onim da ono što “otpadne” tokom ovog perioda nije bitno za vašu dalju budućnost. Evidentno je da ćete u martu imati prilike za napredovanje ili za ostvarivanje nekih novih poslovnih angažmana. Treća dekada meseca je najbolja za finansijska ulaganja, jači prilivi.

Zdravlje

Ono na šta treba da obratite pažnju je stres i nešto slabiji imunitet. Ipak, zdravstvena simbolika je dosta dobra po vas i osećaćete se sve bolje kako mesec bude odmicao.

DEVICA

Veselje – Poruka – Ljubavnik

Ljubav

Sve svoje emotivne odnose i eventualne probleme u njima sada možete rešiti na lakši način. Potrebno je mnogo više razgovora između vas i partnera, a čini mi se da je druga dekada marta najbolji trenutak da vi i partner ozbiljno “zaronite” u neke bolne teme. Moguće je da se u nekim stvarima ne slažete, a sada možete naći kompromisno rešenje. Što se slobodnih tiče, evidentno je da ćete vi provesti jedan buran I uzbudljiv mesec. Mnogo izlazaka i komunikacije, mnogo novih poznanstava i prilika da se otpočne nešto novo. Doduše, to novo više liči na avanturu i neobavezno, ali nećemo sada tražiti dlaku u jajetu. Moguće je i te kako da se neka od ovih priča i ustali i pretvori u nešto trajnije. Treća dekada marta je naročito bitna i tada vas može i potrefiti najjači “ljubavni udar”.

Posao

Kakvi god da se problemi ili neugodne situacije postave ispred vas u poslovnom segmentu tokom ovog meseca, sigurno je da ćete uspeti da ih rešite na pravi način. Vaša je energija tokom marta izvrsna, bićete spremni i na kompromis i na promene, jednostavno – prilagođavaćete se bez većih problema. Idu vam mogućnosti i za neke odlične saradnje koje možete pokrenuti još u prvoj i drugoj dekadi. Što se finansijskog segmenta tiče – lako zarađujete, to stoji….ali trošite još lakše. Budite malo umereniji.

Zdravlje

Stariji neka obrate više pažnje na kardiovaskularni sistem. Generalno, Devicama se toplo preporučuje što više kretanja i boravka na svežem vazduhu.

VAGA

Vernost – Nesreća – Dete

Ljubav

Pa… definitivno promenljivo u dužim emotivnim vezama i brakovima. Imaćete vas dvoje svojih žestokih padova, a rasprave, naročito od polovine marta, mogu postati nešto što je skoro pa svakodnevno. Da li je moguće izaći iz ovog turbulentnog perioda bez velikih padova? Pa da, jeste, ali i sami ste svesni – dogovor kuću gradi. U vašem slučaju, kompromis i dogovor. Vodite se time i sačuvaćete svoje odnose. Što se slobodnih tiče, tek sam kraj meseca bi vas mogao uvesti u jedan romantični odnos koji može ići ka pravoj ljubavi. Sve ono što se bude dešavalo pre toga, mnogo više liči na zabavu i avanturu. Strast će biti jedan od glavnih pokretača ulaska u neke veze i vezice koje teško da mogu biti ono što vas zaista ispunjava.

Posao

Šta da vam kažem – taj vaš čuveni balans, sposobnost da pronađete kompromis i diplomatski pristup svim problemima – i te kako će vam biti potrebni tokom ovog meseca. Vidi se da će problema u poslovnom segmentu biti, neki se vuku od ranije, a pojaviće se i potpuno novi, sasvim dovoljni da vas povremeno izbace iz takta. Odnosi sa kolegama i poslovnim saradnicima će jako varirati, biće tenzije, pa čak i nekih pokušaja da se vaša dobrota (koju mnogi smatraju naivnošću) iskoristi. Izvući ćete se iz svega, samo polako i strpljivo. Barem ćete finansijama biti zadovoljni.

Zdravlje

Stres definitivno crpi vaš organizam i potrebno je da nađete načine da se relaksirate i opustite. U poslednjoj dekadi meseca ćete se osećati najbolje.

ŠKORPIJA

Tuga – Dar – Poruka

Ljubav

Red leda, red meda – to je ukratko opis vaših emotivnih odnosa tokom marta. Veze i brakovi su u jednom periodu kada se vas dvoje čas volite, čas distancirate jedno od drugog, a najviše vam nedostaje onaj pravi, otvoren razgovor koji može mnogo toga razrešiti. Priliku za tako nešto imate u trećoj dekadi marta, pa iskoristite da vidite da li se vaš odnos može spasiti i vas dvoje vratiti jedno drugom na pravi način. Što se usamljenih tiče, prvi deo meseca ćete provesti dosta statično i nesigurno u sebe. Druga i treća dekada najviše vuku na pokretanje nekih strasnih odnosa i moguću avanturu. Tokom ovog perioda ima malo šansi da se oforme neke prave, jake emotivne veze.

Posao

Prva dekada marta je i u poslovnom segmentu dosta loša. Imate osećaj da ste došli do kraja u nekim poslovima, ne vidite način da rešite situaciju, a i finansijski momenat će biti dosta opterećujuć, jer se dugovanja mogu “sručiti” na vas. Ne odustajte, jer druga i treća dekada meseca donose potpuno drugačiju energiju – brzo ćete se dići kroz neke dogovore i saradnje i ponovo videti svetlu budućnost pred sobom. U suštini, ovo je period kada završavate sa nekim problemima i krećete napred.

Zdravlje

Morate voditi više računa o sebi u prvoj dekadi, kada postoji mogućnost i za depresiju, ali i za generalno pad imunog sistema. Ostatak meseca oporavak i dobro zdravlje.

STRELAC

Istina – Gubitak – Pismo

Ljubav

Dugo već traju neke teške ili nerešene situacije između vas i emotivnog partnera. Vreme je da se na neke stvari stavi tačka i donese odluka – idemo dalje zajedno ili svako za sebe? U svakom slučaju, do polovine ovog meseca ćete znati dobro na čemu ste. Poslušajte savet – razgovarajte, razgovarajte, razgovarajte! Bez otvorenosti nećete moći da postignete kompromis i nađete rešenje, a vi sada gledajte šta ćete i kako ćete. Oni koji su slobodni mogu biti u velikoj meri razočarani razvojem jednog poznanstva. Vaša simpatija vas može razočarati nekim stvarima ili ćete je sagledati na malo drugačiji način. I ova slika vam se neće dopasti. Sačekajte vi, blago meni, poslednju dekadu meseca, kada ćete se dići emotivno i pokrenuti.

Posao

Dugo čekate na neke prave pomake u poslovnom segmentu. Ima velikih šansi da tokom ovog perioda napredujete, ali će za tako nešto biti najaktivnija treća dekada marta. Pre toga ćete možda morati da odustanete od nekih saradnji za koje shvatate da vam ne donose ništa dobro, već vas pre vode u gubitak. Generalno – mesec kada dosta toga dolazi na preispitivanje. Oni poslovi i dogovori koji su vredni ostaće i trajati, dok ćete bez onih koji više nemaju smisla definitivno ostati. Ne brinite, ide nešto mnogo bolje.

Zdravlje

U prvoj polovini marta ćete shvatiti da se nekih loših navika koje urušavaju vaš organizam, morate rešiti. Starijima tada mogućnost hroničnih tegoba.

JARAC

Ljubav – Novac – Sreća

Ljubav Sve predispozicije imate da svoje emotivne ili bračne odnose u potpunosti sredite tokom ovog perioda. Ono što vam ne ide na ruku je statičnost i nada da će se sve samo od sebe dovesti u red. Ako budete funkcionisali na taj način, nećete iskoristiti mogućnost dobrobita koju vam mart nudi. Prema tome, ako vam je partner vredan, ako ne želite da ostanete bez njega, morate se potruditi mnogo više nego do sada. Nećete uspeti samo ako ne pokušate. Oni koji su slobodni će se lako zaljubljivati, ali teško vezivati. Da biste zaista ostali sa nekim, potrebno je da prepoznate u njemu prave vrednosti, a mogućnost za to zaista i postoji i to u drugoj polovini marta. Ovo može biti jako lep ljubavni mesec.

Posao

Prva dekada meseca je dosta promenljiva i samo će oni koji umeju i znaju da prepoznaju šansu profitirati tokom ovog perioda. Ostatak marta vam ipak daje mnogo stabilnije prilike u poslovnom segmentu. No, i ovde važi isto ono što i za emocije – ne čekajte da vam poslovi i pare sami od sebe padnu u krilo, vaša inicijativa je sada neophodna da bi se sve pokrenulo kako treba. Možete napraviti izuzetno dobre pomake I biti zadovoljni finansijama. Pojedini Jarčevi će se okrenuti i privatnom preduzetništvu.

Zdravlje

Potrebno vam je više kretanja i posebno obratite pažnju na ishranu. U prvoj dekadi meseca ste neoprezni, a imunitet može biti u padu.

VODOLIJA

Iznenadna sreća – Nada – Sudija

Ljubav

Oni koji su slobodni veći deo meseca će iskoristiti za avanturu i neka zaljubljivanja “na blic” koja će brzo doći, ali isto tako brzo i nestati. Međutim, vama treća dekada marta daje jednu jako dobru priliku za stabilnost. Sa ovom osobom može postojati razlika u godinama, ali je generalno neko ko je stabilan i svakako vredan vašeg truda. Neke lepe emotivne priče se sada mogu oformiti i trajati. Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, baš tih prvih desetak dana marta, može biti jako naporno za vaš odnos. No, dobro je što se vas dvoje posvađate, ali kada se strasti slegnu, itekako stoji trud da napravite kompromis. Drugi deo meseca je mnogo stabilniji i doneće vam mir u vašim emotivnim relacijama.

Posao

Problemi, problemi, problemi….pritisak i svađe sa saradnicima i kolegama u prvom delu meseca, neočekivani događaji koji vas izbacuju iz takta i ruše vam planove. No, kada bura prođe i kada se sve raščisti, shvatićete da je ovo bilo neophodno da biste tačno znali na čemu ste. E, a onda možemo da polako sređujemo svoje poslove. I ne samo to – druga polovina meseca Vodolijama nudi mogućnost jakih poslovnih saradnji,možda čak i sa strancima. Finansije, pa – dosta promenljivo tokom marta.

Zdravlje

Zdravstvena problematika oko cirkulacije, oko krvnih sudova, a starije Vodolije bi trebale da obrate pažnju i na kardiovaskularni sistem. Više kretanja i rekreacije.

RIBE

Neprilika – Istina – Iznenadna sreća

Ljubav

Definitivno problemi u emotivnom segmentu. Neke situacije su vas priterale u ćošak i moguće je da će svo nezadovoljstvo između vas i partnera izbiti u prvom delu meseca. No, ovo je ujedno I vreme da se vidi gde ste vas dvoje tačno i da li postoji mogućnost da popravite svoj odnos. Ako se potrudite, to je itekako moguće a crni oblaci će krenuti da se raščišćavaju u drugom delu marta. Uspećete, držite se hrabro. Ako ste usamljeni, vaša samoća vas pritiska sve više i više. Ne osećate se dobro i najradije se povlačite i viđate samo sa najbližim prijateljima. Nekih sitnijih dešavanja u ljubavi će biti, ali teško da vam ovo može doneti potrebnu stabilnost. No, važno je da se makar nešto dešava.

Posao

Kao i u emotivnom delu, i poslovni segment mora da se sredi, a to nikada ne ide lako. Problemi u saradničkim odnosima, ali i teškoća u svakodnevnom funkcionisanju sa kolegama, nekako ispada da će non stop biti situacija sa kojima morate da se borite. Biće aktuelni nesporazumi i nerazumevanje. No, kada izgurate prvu polovinu marta, imate već jedan mnogo lakši put pred sobom. Neke jako dobre saradnje na koje ste dugo čekali, sada se mogu pokrenuti i otvoriti preko noći. I finansijski segment će krenuti na bolje.

Zdravlje

Problema može biti i sa zdravljem, i to naročito u prvoj polovini marta. Vodite računa da se ne povredite. Vreme za rekreaciju je od treće dekade meseca.

Izvor: tvbest/nadlanu

Pogledajte još