HOROSKOP ZA 3. MART: Bik će izgladiti neraščišćene račune, Vodolije - neko će vam preoteti posao

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Približavanje Meseca Jarcu i ulazak u ovaj znak, čini vas spremnim da uđete u posao san ekim ko vas oduševljava svojim idejama. Možete postići mnogo u partnerskom odnosu sa Vodolijom ili nekim drugim Ovnom naročito u domenu ekonomije, građevinarstva, nekih velikih poslovnih projekata.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Pokušavate da shvatite namere onih koji vam nisu uvek bili naklonjeni ili koji svaki čas menjaju svoje stavove, planove i na koje uglavnom ne možete da računate kao na pouzdane saradnike. Nađite način kako da uspostavite ponovnu komunikaciju sa nekim ko vam je nekada bio veoma značajan kao saradnik.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Mesec u astrološkom polju javnosti a uveče u polju novca može doneti nove mogućnosti na poslovnom planu,zbog čega je sada pravi momenat da onovite saradnju sa onima sa kojima ste je možda prekinuli pre mesec dana ili ste imali nekakvih neraščišćenih računa u poslovanju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Pokušavate da se organizujete tako da vam ostane vremena za sve ono što vas interesuje,moguće za sport ili umetnost. Nešto što je u stvari vaš hobi. Ako ste mladi,nekome je stalo da vam pomogne da nađete odgovarajući posao. Bilo bi dobro da poslušate one koji se dobro razumeju u probleme koje ne uspevate da rešite.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ostajete dosledni sebi i pokušavate da svoje planove sprovedete u delo ne opterećujući nikoga ali vam i okolnosti idu na ruku.Tražite način kako da izađete iz problema i iz neke situacije koja vas u velikoj meri opterećuje. Mesec u Jarcu vas čini prilično nepoverljivim prema dobrim namerama predstavnika ovog znaka.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Pokušaćete da se dogovorite sa jednom Vodolijom ili Rakom u vezi sa nečim što vas je u velikoj meri opterećivalo. Ako od njih ne budete dobili potrebnu pomoć najverovatnije će vam se naći pri ruci neki Ovan ili Škorpija. Ako očekujete poziv od Jarca, prihvatite ga jer ćete imati šta da čujete od njega.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Nemojte oklevati u vezi sa poslom koji bi trebalo da što pre započnete. Nekome je stalo da vas nagovori na nešto što vam nikako ne odgovara. Potrebno je da se nađete pri ruci nekome ko se u velikoj meri oslanja na vas. Ako se radi o Ovnu ili Vodoliji, učinite im uslugu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Pokušajte da ignorišete opaske na račun vašeg posla, rezultata koje postižete jer mnogi su zavidni na ono što imate. Saradnja sa Vodolijom i Ovnom je prilično naporna, posebno u vezi sa poslom u okviru koga vi imate više iskustva i spremniji ste da se više angažujete na poslu. Ne popuštate pred zahevima Bika.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ne koristite najbolje svoje iskustvo, jer previše pričate o onome što ćete uraditi a malo toga zaista i realizujete. Današnji tranzit Meseca preko znaka Strelca i Jarca ide vam naruku, posebno u večernjim satima. Trudite sa da nekog zadivite svojom originalnošću.Ne budite previše opušteni u poslu u kome imate jaku konkurenciju.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Verujete da možete da ubedite one koji su vam dragi da treba da vam pruže šansu u vezi sa poslom koji bi mogao biti dobro plaćen, naročito ako se odnosi na saradnju sa nemačkim jezičkim područjem. Predstoji vam susret sa strancem ili sa osobom koja će inicirati sastanak po nekom veoma važnom pitanju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Neko vam može preoteti dobro plaćen posao ili namerava da vas kritikuje po osnovu onoga što ste do sada postigli. To će vas pomalo izbaciti iz ravnoteže jer ste spremni da se maksimalno angažujete na nečemu što bi vama ali i vašem timu moglo doneti sjajne rezultate. Veoma ste popularni među mladima.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pokušajte da pokažete više više razumevanja za kolege nemojte im nametati nov sistem rada koji njima ne odgovara. Ako dobijete ponudu od Jarca, Strelca ili Jarca, a odnosi se na odnose sa strancima, bićete u prilici da se maksimalno potrudite da posao uspe. Dobijate u večernjim satima poziv od Raka.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još