fbpx

HOROSKOP ZA 4. MART: Ovnovi - spremite se za iznenađenje, Vodolije - očekujte obećani poziv

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ako imate jak Mars u horoskopu budite spremni na neka iznenađenja jer ste u tom slučaju u prilici da obnovite neka prijateljstva koja bi mogla biti značajna u budućnosti za vašu karijeru a ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka, verovatno planirate put sa jednim Strelcem, Blizancima ili Devicom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Danas bi trebalo da povedete razgovor o novcu koji bi mogao da vam donese mnogo toga interesantnog, naročito ako ste u prilici da se sretnete sa jednim Bikom, Rakom ili Jarcem koji žele da se sa vama dogovore o novom poslu. Trudite se da nađete način kako da se dogovorite sa Škorpijom u vezi sa novcem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ostajete pri svom stavu i trudite se da nađete najbolji način kako da ubedite jednog Raka, Bika ili Strelca da treba da prihvate vaš savet. Osećate se dobro u društvu jednog Lava koji želi da vam pomogne da svoje obaveze završite što pre. Neko će vas pozvati radi potencijane saradnje.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Trudite se da na najlakši način nađete izlaz iz problema koji bi mogli biti za vas veoma opterećujući ako nastavite da ih ignorištete. Mnogi se nude da vam pomognu u nečemu što je samo do vas. Prijateljima je potrebna vaša podrška u vezi sa rešavanjem problema koji se tiče privatnog života.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ako vreme provodite u razgovorima koji ne vode ničemu već samo s društvom sa kojim vam je prijatno da ćaskate, možete vrlo brzo shvtiti da ste u stvari mnogo toga propustili.Ni sami ne znate kako da se organizujete da vam ostane vremena za sve ono što vas zanima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Prilično ste iscrpljeni razgovorima koji nisu doneli nikakav željeni efekat i koji su doprineli situaciji u kojoj se vrtite kao u začaranom krugu. Da bi se nešto promenilo u vašem životu morate da eleminišete sva ona nerviranja u vezi sa nečim što vas najviše opterećuje, ma o čemu da se radi.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dobro se slažete sa optimistima a oni mračni likovi koji šire oko sebe negativnu energiju a ima ih u vašem okruženju samo vam oduzimaju životnu radost. Spremni ste da se uključite u neki veći projekat ali ne i da trpite one koji ne znaju svoj posao a nameću vam svoje mišljenje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Trudite se da dobijete potrebnu podršku od onih koji su vam obećali da ćete imati mogućnost za napredovanje i da će vas podržati, moguće i finansijski u vezi sa nečim veoma bitnim.Ostajete dosledni sebi u svakom pogledu i ne odustajte od svojih principa ma o čemu da se radi.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Naglašena astrološka kuća partnerskih odnosa donosi mogućnost susreta sa jednim Lavom, Rakom, nekim drugim Strelcem a Blizance nepotrebno izbegavate. Ako želite da pristupite nekom novom poslu ili da napravite dogovor u vezi sa zajedničkim putem, učinite to što pre.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Verujete da možete da ubedite Lava ili Raka a možda i Ovna da vam pruži pomoć u realizaciji vašeg plana. Pod velikim ste pritiskom da treba da uradite nešto po svome ma šta okolina mislilia o tome. Ako vam se dopada jedan Strelac kao potencijalni saradnik, raspitajte se malo o njemu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Čekate poziv od nekog ko je obećao da će vam se javiti. Bićete u prilici da se dogovorite o nekim bitnim detaljima posla koji treba da zavrišite. Sa Ovnom možete razgovorati iskreno o svemu a sa Jarcem i Škorpijom treba da vodite razgovore u četiri oka da biste postigli cilj.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Verujete da će neko ko vam je obećao podršku ispuniti obećanje. Dobićete nekoliko mogućnosti za putovanje u inostranstvo ili predloga, poziva a vi ćete se nećkati jer niste svesni da je na vama odluka u vezi sa tim, čak i ako bi to značilo neku vrstu usklađivanja sa kolegama ili partnerom.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.