HOROSKOP ZA 05.MART: BLIZANCI se svađaju sa ŠKORPIJOM, BIK pati zbog prijatelja!

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Povoljan dan u toku koga možete biti u prilici da se sretnete sa onima koje niste dugo videli ili niste uspeli da se o svemu dogovorite tokom poslednjih dana prošle godine. Moguća je vest o novcu, priliv nekih sredstava na račun i prijatan susret sa Vodolijom ili Blizancima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Dobro se osećate u društvu bliskih osoba i što je manji krug onih sa kojima komunicirate to je veća mogućnost da ostanete pribrani i da se ne nervirate. Nerivaju vas osobe koje se previše mešaju u vaš život. Komentari prijatelja vas u velikoj meri pogađaju jer vam govore istinu koju ne želite da prihvatite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Napet aspekt između Marsa na kraju Škorpije i Merkura na kraju Vodolije loše se odražava na vaše psihičko i fizičko stanje ako se niste dobro odmorili za praznike. Nemojte ulaziti u nove poslovne aranžmane sa saradnicima koji su vas više puta izneverili ili konstantno nervirali.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Ostajete dosledni sebi što od vas zahteva izvesnu dozu strpljenja i tolerancije prema onima sa kojima inače često dolazite u konflikt. Bilo bi dobro da budete istrajni u svom stavu i da ne dozvolite bilo kome da vas provocira, naročito ne Blizancima i Devica. Strepite da bi neki vatreni znak mogao da vam pravi probleme.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Jedan od boljih dana jer se Mars sprema da uđe u Strelca što vama savršeno odgovara. Julski Lavovi su posebno spremni da se uključe u neke nove poslove. Ovaj tranzit Marsa je dobar i za ljubavne odnose, naročito za one koji su iz bilo kojih razlog preko praznika bili razdvojeni.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Očekujete mnogo od nekoga ko takođe smatra da u zajedničkom odnosu, bez obzira da li se radi o poslovnom ili ljubavnom treba da pružite mnogo više. Pirlično ste spori kod izvršvanja započetkog posla ali brzi u odlukama koje vam ne idu u prilog. Nemojte biti iskreni prema nekom koga vaša izjava mođe povrediti.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Nemojte biti preterano nervozni i nemojte pokušavatu da uspostavite komunikaciju sa onima koji vam često kontriraju. Ako ste u zrelim godinama, možete doći u konflikt sa Blizancima ili nekom Deviom mlađom od Vas. Rak se trudi da vas oraspoloži. Mars kreće ka Strelcu što bi moglo doneti vest sa puta.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Mars na kraju vašeg znaka čini vas izuzetno ambicioznim i spremnim da se upustite u rizičke projekte koji zahtevaju veliku fizičku i psihičku izdržljivost. Pravite plan kako da realizujete sve ono što ste sebi zacrtali kao prioritetno u ovoj godini. Očekujete neke značajne promene na poslu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Mars se približava vašem znaku i vi pravite grandiozne planove koji vam omogućavaju da rešite problem na jednostavan način, pod uslovom da se ostvare. Nije nemoguće to o čemu maštate ali pokušaje što pre da pristupite i realizaciji planova naročito ako se radi o poslu na duži rok.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Dobro se razumete sa jednom Vodolijom ili Vagom koje su vam više nego privržene. Dobićete poziv od Jarca ili Ovna, moguće i Strelca da se sretnete i razgovarate iskreno o nečemu što vi pretpostavljate da za vas i neće biti baš najprijatnije. Mogući su nezvani gosti u kući.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Žellite da dominirate ne nakom skupu ali vam to neće tako lako poći za rukom.Trudite se da date na znanje šta očekujete od drugih, bilo da se radi o Biku, Vagi ili Vodoliji ili o Jarcu i Škorpiji. Ne želite nikome da popuštate ni u čemu niti da pravie kompromise na svoju štetu. Dobijate poziv za saradnju od Raka.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Povoljan dan za novac, dogovore o poslu i započinjanje nekog novog projekta.Spremni ste da naporno radite i da se uključite u neke nove poslove koji bi mogli da vam donesu dobre prihode i popularnost. Verujete u dobre namere jednog Ovna ili Strelca koji vam nude zajedničke poslove.

Pogledajte još