fbpx

UŽASNA TRAGEDIJA: Srednjoškolac poginuo u smrskanoj hondi, povređena još 2 mladića

Danijel Tulimirović (17) iz Požege poginuo je, a njegova dvojica saputnika i prijatelja su povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila kod požeškog sela Loret.

Marko Stanić (18) zadobio je teške povrede glave a Vladan Cicović (21) koji je upravljao automobilom prošao je sa lakim povredama.

Oko 23.30 trojica prijatelja „hondom“ su se ka Požegi vraćali iz pravca Loreta kad je Cicović izbugio kontrolu nad vozilom koje je, najverovatnije usled velike brzine, poskočilo na uzvišenju, skrenulo sa puta i udarilo u veliki kamen kraj kolovoza. Honda se prevrnula i udarila u betonsku banderu.

Udarac je čuo jedan meštanin koji je istrčao iz kuće i pokušao da pomogne momcima u smrskanom automobilu. Ubrzo je pristigla hitna pomoć i ekipa vatrogaca koji su morali da seku olupinu da bi izvukli trojicu prijatelja. Danijelu Tulimiroviću, sredonjoškolcu iz Požege, nije bilo spasa, lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

Honda se toliko jako zarila u banderu, pričaju očevici, da se šlep služba jedva uspela da je odvoji od betonskog stuba. Teško povređeni Marko Stanić posle ukazane pomoći hitno je transportovan na lečenje u Kragujevac i prema poslednjim informacijama lekari mu se bore za život.

Blic/V.Lojanica/ Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.