Stević i Štimac veruju u pobedu nad Cibonom

BEOGRAD, 20. novembra 2009. (Beta) - Košarkaši Crvene zvezde Vladimir Štimac i Oliver Stević ocenili su da će njihova pobeda u večitom derbiju sa Partizanom dobiti na značaju samo ako u subotu savladaju i lidera Jadranske lige, zagrebačku Cibonu. 

"Nema odmora, ali naše samopouzdanje je veliko. Pobeda nad Partizanom mnogo znači, ali ne smemo da se opustimo... Verujem i da će nam naši navijači biti vetar u leđa i da ćemo ponoviti veliku borbenost i jučerašnju dobru igru u odbrani", rekao je Štimac za klupski sajt.

Podršku navijača kao veliku prednost "crveno-belih" vidi i Oliver Stević, koji je optimista da će Zvezda naneti Ciboni prvi poraz u regionalnom takmičenju ove sezone.

"Cibona je ekipa za pun Pionir i nadam se da je vreme da upišu prvi poraz. Jači su na spoljnim pozicijama, imaju balans između linija. Samo trijumf nad Zagrepčanima pokazaće koliko je značajna bila pobeda u derbiju. Naša forma se podiže, klupa nam je jaka i verujem da možemo da nastavimo seriju pobeda", naveo je Stević.

Duel sa Cibonom, na kome će Zvezda pokušati da ostvari četvrtu pobedu u osam utakmica Jadranske lige, igraće se sutra od 18.00, a ulaznice će se prodavati za 200 i 500 dinara.

9. kolo

Petak: Bosna - Hemofarm 20.15 

Subota:

Zadar - FMP 19.00 

Budućnost - Helios 19.15

Zvezda - Cibona  18.00 

Zagreb - Partizan  20.00

Olimpija - Široki 19.00

Radnički - Cedevita 18.00

Pogledajte još