OSTAVI GA ODMAH I NE VRAĆAJ MU SE: 5 znakova da si izabrala pogrešnog!

1. On misli da se svet vrti oko njega

Ako je njemu bitno samo kako ćeš se ti uklopiti u njegov svet, ali ne i obrnuto, to znači da mu tvoje potrebe i nisu toliko bitne. Još je gore ako je on svestan svega toga, ali ga i dalje nije briga.

2. Očajna si u pokušajima da ga impresioniraš

Želiš da ga impresioniraš, i to je sasvim normalno. Ali, ako se konstantno ponašaš kao neko drugi i zaboravljaš ko si ti zapravo, onda je vreme da prekineš da se zavaravaš. Ako ne možeš da budeš svoja u vezi, vreme je da raskineš.

3. Previše je nametljiv

Nameće ti svoje obaveze, potrebe, mišljenja i pritom ne obraća pažnju na tvoje potrebe, niti uvažava tvoje mišljenje. To je nezdravo, i vašu vezu neće odvesti gde treba. Menjaj ga!

Top 10 načina da preboliš raskid!

4. Ne sluša te dok pričaš

Jedan od najpouzdanijih znakova da on ne mari za tebe jeste činjenica da te ne sluša i ne može da zapamti apsolutno ništa što mu poveriš. U isto vreme, od tebe zahteva punu pažnju, kada su u pitanju njegovi problemi i teme koje ga zanimaju. Zaslužuješ bolje od toga, definitivno!

5. On nema nikakva interesovanja niti hobije

Možda ti to u početku neće smetati, ali vremenom sigurno hoće. Ako nije strastven, ako je neaktivan i statičan, i ako nema ništa što ga ispunjava u životu, ne možeš očekivati da će biti pravi partner za budućnost.

Pogledajte još