fbpx

HOROSKOP ZA 7. MART: Rak će rešiti problem, Jarčevi - neko će vam poveriti tajnu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Naglašen znak Riba u najmračnijoj fazi pred mlad Mesec čini vas izuzetno intuitivnim ali i sklonim strahovima i sumnjama, posebno kada je u pitanju odnos sa jednom Devicom, Blizancima ili Strelcem. Strepite da bi situacija mogla krenuti u drugačijem pravcu od očekivanog.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Veoma vam je stalo do imidža i verovatno ćete uspeti u onome što nameravate ali na način kako se niste nadali. Mesec u najtamnijoj fazi u Ribama na vas deluje inspirativno i vi možete postići više nego što očekujete. Mnogi imaju o vam apozitivno mišljenje. Trudite se da pridobijete naklonost jednog Raka, Blizanaca i Device.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Imate utisak da se mnogo toga dešava na šta ne možete da utičete ali dobro pazite kakve odluke donosite. Neko se raspituje o vama i pokušava da vas pridobije za sebe ili za svoj tim saradnika, posebno ako ste umetnik. Bilo bi dobro ako biste bili praktični da ne biste bili zavedeni površnim utiskom ili lažnim obećanjima.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Nemojte dozvoliti da vas bilo ko nadmudri jer imate šanse da se snađete u poslu u kome su mnogi propali ili nisu imali dovoljno strpljenja da istraju. Naglašen znak Riba za vas znači mogućnost nalaženja rešenja za problem sa kojim niste ni znali da ćete biti suočeni. Verujete u mogućnost dobijanja povoljnog odgovora od jednog Lava.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Prilično ste nerealni kada su u pitanju poslovi koji bi mogli da vam donesu dobre prihode. Trebalo bi da budete mnogo aktivniji kada je u pitanju posao koji zahteva dobru koncentraciju. Imate priliku da zaradite dosta novca iz dva paralelna honorarna posla koji podrazumevaju dobro znanje stranih jezika.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trudite se da budete u toku događaja i verovatno ćete imati priliku da razgovarate sa onima koji žele da sa vama obnove saradnju.Mnogi saradnici vas preporučuju svojim kolegama a može se dogoditi i da vas pozove neko s kim ste nekada radili zajedno, verovatno negde u inostranstvu. Nemojte biti previše zabrinuti ako treba da radite sa Strelcem.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Verujete da možete da dođete do pravog rešenja ako poslušate savet jednog Strelca ili Jarca. Mars napušta vaše polje novca i odlazi u Strelca što vam donosi mogućnost uvećanja prihoda preko rada sa strancima i sa mlađim rođacima. Sa Lavom i Ribama teško komunicirate a jedna Vodolija i Ovan vam daju konkretne savete kada je u pitanju posao sa strancima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Neko želi da sa vama obnovi saradnju ali će vam dati prilično nejasne predloge jer ni sam ne zna kako će se posao odvijati. Potrebna su vam dodatna sredstva za ono čime želite da se bavite.Pokušajte da nađete rešenje za posao koji ima veze sa umetnošću jer vam se pruža prilika da budete izuzetno uspešni u poslu sa veoma uspešnih saradnicima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ulazak Marsa u vaš znak donosi neku novu energiju i omogućava vam da se istaknete u nekoj delatnosti koja ima veze sa poslom sa onima koji bi mogli da vam imponuju ili sa osobama koje su često na putu u inostranstvu. Nemojte se previše nervirati ako vam se ne jave Ribe ili Devica.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Osećate priliv kreativne energije ali postoji mogućnost da propustite neke šanse zbog nerealnih planova. Ako budete u prilici da se sretnete sa jednom Škorpijom ili ako vas bude pozvala a dugo se niste sreli, nemojte izbegavati otvoren razgovor ili bar imajte strpljenja za nju jer će želeti da vam poveri neke svoje probleme,možda i tajne.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Razapeti ste između onoga što vi želite i što vam drugi govore da bi trebalo da uradite. Ako budete previše svojeglavi ili previše površni kada je u pitanju nov posao, moraćete da napravite prioritet i da odlučite šta vam je u ovom momentu najvažnije. Nemojte se previše nadati ako vam se javi Strelac ili Škorpija.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Verujete da će vam se naći pri ruci jedan Rak sa kim ste se oduvek dobro slagali i moguće da ćete moći da se snađete u poslu u kome ćete imati priliku da sarađujete sa Devicom ili Blizancima. Mnogi bi želeli da rade sa vama. Ne ulazite ni u kakve rasprave sa onima koji vam ne žele dobro i sa kojima niste u stanju da nađete zajednički jezik.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.