ČUVAJTE SE OŽENJENIH: Ovo su saveti ako se zaljubite u njega!

Malo mi je muka da me svi napadaju. Zaljubila sam se u oženjenog čoveka i otela ga. Pa šta?

I vi ste se zaljubile u pogrešnog? U oženjenog? I pitate se šta dalje? Pa, ovo su moji saveti.

Ako vas muči savest, nemojte nastavljati aferu. Ljudi koji ne mogu da stave svoju savest pod kontrolu ne mogu da budu srećni u takvoj vezi. Ja nisam imala taj problem, nekako me nije mnogo mučila ta žena koja ga čeka da se vrati kući.

Ako vas muči mišljenje društva, nemojte nastavljati aferu. Društvo će uvek osuđivati sve što se ne uklapa u savršeno ustaljene koloseke, a ako se opterećujete tuđim mišljenjima, nikada nećete moći da živite svoj život na miru. Ja ionako nemam problem da nerviram društvo, čak, da budem iskrena, pomalo uživam u tome, i njihove osude me često uvere da radim pravu stvar.

Ako vas muči njegova žena, e, onda je rešenje lako. Saznala je za vas, i traži, ne, ZAHTEVA da ostavite njenog muža. Pitajte je ima li iole samopoštovanja? Ako zna za vas, i ostaje sa njim, onda sa njom nešto nije u redu. Iz iskustva znam da se jedna prevara može oprostiti, ali afera je nešto što boli zauvek, nešto preko čega nijedna veza, nijedan brak ne može u potpunosti da pređe.

Ako vas muči to što još nije ostavio ženu, razgovarajte, pa odlučite na koju ćete stranu. Našla sam se jednom i na drugoj strani. Ja sam bila ona koja je bila “vezana” i imala aferu sa strane. Verujte mi, nije lako. Čak i kad ste sigurni da volite osobu sa kojom imate aferu, nije lako ostaviti nekoga sa kim ste bili godinama, nije lako slomiti mu srce. Taj neko je ipak bio tu kroz neke od najmračnijih trenutaka, i povrediti ga prosto ne deluje fer. Zato, imajte razumevanja za njega. Saznajte zašto odugovlači.

ALI, ako makar i na sekund pomislite da on i dalje voli NJU, a da ste vi samo avantura, šutnite ga toliko jako (po mogućstvu u međunožje) da dobije amneziju! I NIKAD se ne osvrćite. On je svoje završio.

Ako ste ga zaista zavolele, i on NIJE samo kreten koji bi da po*ebe nešto sa strane, onda se borite za svoju sreću. Nema veze što je tuđ. Pa šta!? Ono što neki nazivaju krađom, drugi nazivaju spašavanjem. Šta će od ta dva biti, izbor je samo na vama.

Pogledajte još