HOROSKOP ZA 8. MART: Blizanac dobija šansu iz snova, Škorpije - ne dozvolite da vas isprovociraju

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Prepun znak Riba dan uoči mladog Meseca i pomračenja Sunca može se odraziti na vas u vidu pojačanog senzibiliteta i intuicije kada su u pitanju novi poslovi ili obnova poslova sa strancima.Trudite se da nađete najbolji način da izrazite svoj kreativni potencijal.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Naglašena je vaša kreativnost i vi ćete biti spremni da se upustite u nov posao. Ako radite sa mlađim saradnicima, oni su vam veoma naklonjeni, posebno,Rakovi ili Škorpije. Dobro sarađujete sa osobama koje često putuju ili rade u medijima. Verujete da možete da dobijete posao u inostranstvu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Naglašeno astrološko polje karijere pred pojavu mladog Meseca i pomračenja Sunca može doneti neku sjajnu šansu u vezi sa poslom ali i neku pomalo zbunjujuću situaciju. Potrebno je da budete realni kada su u pitanju novi poslovi.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Sunce, Mesec, Merkur i Neptun mogu delovati sjajno na umetnike, naučnike i osobe koje imaju potrebu da izraze svoje kreativne potencijale dok će one koji ne znaju šta hoće verovatno iritirati. Moguć susret sa osobom koja će vam dati dobru ponudu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Pokušajte da potrhranjujete pozitivne misli da se ne predajete očajanju posebno kada su finansije ili domaći problemi u pitanju. Previše ste ušli u sferu materijalnog i stalno strepite da li ćete imati dovoljno novca za ono što planirate. Ako ste mladi, moguća je iznenadna poslovna ponuda.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Polje partnerskih odnosa je previše naglašeno da biste bili mirni i spokojni. Potrebno je da se dogovorite sa nekim ko vam je izuztno bitan u poslu i u ličnim kontaktima oko nekih pitanja koja se odnose na nekretnine ili na finansije. Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa Jarcem.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Naporan dan ako se od vas očekuje da budete smireni i da se ne nervirate oko nečega što je za vas prilično iznenađujuće.Trebalo bi da donesete odluku koja se tiče nekog novog posla i verovatno ćete imati mogućnost da se dogovorite sa Ovnom oko bitnih pitanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Astrološka kuća kreativnosti je naglašena prisustvom Meseca u fazi pred pomračenje Sunca zbog čega žene mogu imati na vas presudan uticaj ma čime da se bavite. Nemojte dopustiti sebi da vas bilo ko isprovocira bilo u saobraćaju ili na nekom sastanku.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Jedan od napornijih dana, posebno za one koji se bave privatnim biznisom ili zbog posla često putuju. Nemate razloga da paničite i da mislite da nećete stići sve što se planirali. Potrebna vam je pomoć praktičnog Raka a neki Lav, Rak ili Devica samo vam mogu praviti probleme.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Nemojte donositi važne odluke u vezi sa poslom, novcem i ne raspravljajte se sa saradnicima bez obzira da li ste u pravu ili ne, oni neće prihvatiti nijedno vaše objašnjenje, doživeće vas kao konkurenciju. Pripazite na novac i smanjite izdatke. Dan je dobar za intelektualne poslove.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Naglašeno polje komunikacije sa Mesecom u najtamnijoj fazi može doneti dosta interesantnih susreta i mogućnost nalaženja rešenja za probleme sa kojima ste suočeni. Verujete da možete da ubedite jednu Devicu da vam pruži još jednu šansu u zajedničkom poslu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dan pred pomračenje Sunca u vašem znaku,Mesec u najtamnijoj fazi donosi brojne konfuzne planove ali i inspiraciju. Veoma ste intuitivni i spremni da razgovarate sa jednim Rakom, Devicom ili Jarcem u vezi sa novim poslovima. Imate način da rešite problem sa poslovnim partnerima ako budete popustljivi.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još