ZAVEDITE NJEGOV HOROSKOPSKI ZNAK: Bika obasipajte komplimentima, nestašnom Lavu probudite nežnu stranu

Ovan

Ovnovi vole da su čvrsto na zemlji, da kontrolišu i verovali ili ne, dobro se ljube. Sa druge strane su ponekad sebični kada je u pitanju seks.

Kako ga zavesti?

Nemojte nikako biti stidljivi. Pokažite se u najboljem svetlu, pokažite koliko ste bistri i pametni, ali i spontani. Vole komplimente i uživaju u nepredvidljivosti.

Bik

Muškarci rođeni pod ovim znakom važe za najmuževnije. Nagon za dodirima i ljubavi im je veliki, a za intimnost su uvek spremni. Vole da uživaju u ljubavi, dugo i potpuno predano.

Kako ga zavesti?

Možete ih zaintrigirati malim poklonom, ali su im bitniji vaš miris, mekana koža i svež dah.

Blizanci

Vrlo su inteligentni, dovitljivi i profesionalci u flertovanju. Sa njima se nikada ne možete dosađivati .

Kako ga zavesti?

Divljenje i pohvale na račun njegove inteligencije su dobar korak, kao i pokazivanje vaše pameti, traženje saveta i hvaljenje njegovih odluka.

Rak

Rakovi su najosetljivi i najemotivniji znak Zodijaka. Traže konstantne nežne dodire i duboku emotivnu povezanost sa partnerom. Predani su ljubavnici, ali ako ih prevarite na neki način - spremni su na veliku osvetu.

Kako ga zavesti?

Romantičnom atmosferom i sentimetalnošću.

Lav

Lavovi su samouvereni i svesni svoje lepote i pameti. Vole da preuzimaju inicijativu u krevetu. Od njega možete očekivati veliku pažnju i dosta poklona.

Kako ga zavesti?

Uzvratite mu istom merom. Prolaženje prstima kroz njegovu kosu će u njemu probuditi nežnu stranu.

Devica

Ako želite da nekome svakodnevno budete u centru pažnje, budite sa muškarcem Devicom. Niko vam neće pružiti pažnju koliko i on. Ispod staložene površine kriju ogromnu senzualnost. Mogu biti vrlo posesivni, ali će vas zato voleti najviše.

Kako je zavesti?

Pristojnost, staloženost i čistoća su dovoljne za zavođenje Device.

Vaga

Vage su predani ljubavnici koji vole romantiku i uživaju u ispunjavanju njegovih maštarija. Eksperimentisanje i flertovanje su stvari koje Vaga najviše voli.

Kako je zavesti?

Šarmantnost, jednostavnost i širok pogled na svet su dovoljne tri stvari koje će ga opčiniti.

Škorpija

Poznati manipulatori i najseksualniji znak Zodijaka, vole da iskorišćavaju druge za svoje potrebe. Iako su odlični u krevetu, teško im je da ubace emocije i vezivanje u sve to.

Kako je zavesti?

Njih je teško zavesti jer su navikli da su oni u ulozi zavodnika. Bdudite mu prepušteni i pratite njegove korake.

Strelac

Strelčevi su detinjasti u srcu i vole eksperimente - svuda, a pogotovo u krevetu. Stravstveni su, ali vole da menjaju partnere, što ih ne čini dobrim izborom za ozbiljnu vezu.

Kako ga zavesti?

Budite veseli i opušteni, to odlično prolazi kod njih. Takođeihdodiri po struku i bokovima izluđuje.

Jarac

Jarčevi imaju rezervisan pristup, pre nego što vas bolje upozna i dok mu se ne svidite. Onda tek nastaje želja za intimnošću. Ne vole eksperimentisanje, ali su zato stabilni i verni.

Kako ga zavesti?

Budite spori i proračunati. Duboki, značajni pogledi i „slučajni“ dodiri mogu osvojiti njegovo srce. Ali, ne budite previše otvoreni, sačekajte neko vreme i videćete pravu eksploziju.

Vodolija

Vodolije su željne fizičke ljubavi i poštovaće vaše telo, dok će odnos ostaviti sa strane. Ako ste jedinstveni i uvek spremni za nešto novo, za njega ćete biti pobednik.

Kako ga zavesti?

Budite neosvojivi!

Ribe

Muškarci u ovom znaku vole da zadovolje svoju partnerku i pružiće joj sve, u fizičkom smislu. Kada pronađe osobu uz koju će se skrasiti, želeće da reši svaki problem nakon kojeg će „seks pomirenja“ biti obavezan.

Kako ih zavesti?

Ribe vole drčniji i agresivniji pristup. Budite odvažni i hrabri i sigurno ćete ga osvojiti.

Izvor: tvbest.rs/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.