HOROSKOP ZA 9. MART: Lav je neraspoložen, Vagu čeka prijatan susret

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Pomračenje Sunca u vašoj astrološkoj kući tajni i neprijatelja može doneti izvesnu superiornost u odnosu na one koji smatraju da treba da im potčinite svoju volju. Naglašen Mesec donosi probleme osobama koje su spremne da uđu u privatan biznis, posebno neodlučnim i nedovoljno tolerantnim osobama.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Prilično ste naivni i spremni da uradite nešto što možda i nije baš najpovoljnije po vas ali ako ste nekom obećali neku uslugu verovatno će vam biti prioritet da ispunite obećanje. Vaši lični interesi su u drugom planu što se nepovoljno odražava na vaše finansijsko stanje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Naglašeno polje karijere sa pomračenjem Sunca može doneti konfuziju kada je u pitanju posao koji vam je izuzetno važan. Moguće da ste u velikoj dilemi ili imate mnogo obaveza kada je u pitanju posao sa strancima. Jedan Bik, Vaga ili Jarac podržavaju vaše ambicije.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

U astrološkom polju inostranstva, pomračenje Sunca može doneti probleme kada je u pitanju projekat sa strancima od koga mnogo očekujete. Verujete da možete da se dogovorite sa nekim ko bi trebalo da odluči o vašem statusu na poslu ili o putu u inostranstvo. Moguća je vest o novcu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Sunce, vladalac vašeg astrološkog polja ličnosti u fazi pomračenja donosi manju dozu neraspoloženja i melanholije, naročito ako ne znate šta želite.Treba da se savetujete sa onima koji su stariji od vas ili iskusniji kada je u pitanju posao kojim bi želeli da se bavite. Dobijate poziv od jednog Strelca u koga imate veliko poverenje.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ne bi trebalo da se previše nervirate ako se situacija na poslu ne bude odvijala kako ste planirali. To se odnosi na one koji su u nekoj vrsti partnerskog odnosa ili rade za strance. Verujete da možete da započnete neki nov posao.Želite da se dogovorite sa jednim Lavom u vezi sa novcem.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Uznemireni ste zbog nečega što bi trebalo da što pre rešite. Verovatno se radi o poslu sa strancima, ili vam je potrebna pomoć osobe koja želi da putuje u inostranstvo i potreban joj je vaš savet. Dobijate priliku da se sretnete sa nekim koga izuzetno cenite i ko vam je uvek bio naklonjen.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Imate mogućnost nastavka saradnje sa nekim s kim ste je svojevremeno prekinuli a da toga niste bili svesni. Ne bi trebalo da budete previše uznemirani ako dobijete neke vesti na koje niste računali. Moguće da će vam se ukazati neke nove šanse u radu sa strancima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Naporan dan za one koji se bave privatnim poslom jer je pomračenje Sunca u astrološkoj kući privatnog biznisa i porodice. Nemojte se previše opterećivati nečim što o vama priča jedan Rak ili ukoliko dobijete poziv za odlazak u inostranstvo koje trenutno ne možete da ispunite.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Možete imati brojne ideje u vezi sa poslom za koji niste sigurni da ćete moći da ispunite, naročito ako se radi o poslu za koji vam je potrebna saglasnost osobe koja je veoma iskusna u poslu. Trudite se da dobijete priliku da se dogovorite sa jednim Lavom ili Rakom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Nemojte se opterećivati nečin na šta ne možete da utičete. Verujete da vam jedan Lav ili Rak iznose netačne informacije. Verujete da možete da se dogovorite sa Devicom koja je spremna da sa vama uđe u ozbiljan posao.Blizanci pokušavaju da vas nagovore na zajednički posao.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pomračenje Sunca u vašem znaku donosi mogućnost manjeg nerviranja zbog situacije na koju nemate uticaja. Imate način da se dogovorite sa Strelcem u vezi sa finansijama. Saradnici su nepozdani ili će pokušati da vam nametnu svoju volju. Moguća rasprava sa Rakom ili Bikom.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još