fbpx

HOROSKOP ZA 10. MART: Bik je nervozan, Strelca brinu finansije

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Mesec u vašem znaku u dobrom aspektu sa Marsom u Strelcu donosi mogućnost novog posla. Ipak, okruženi ste neprijatnim komentarima i zavišću okoline, bilo na neku šansu koja vam se ukazala ili na vaš privatan život koji je po mnogima srećan.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Niste spremni da popuštate pred zahtevima hirovitih osoba, naročito nepouzdanih prijatelja koji svoja obećanja ne održavaju. Setite se šta ste sebi obećali i držite se toga, ako budete dosledni, više će vas ceniti. Mesec u Ovnu vam donosi nervozu i nestrpljenje kada je u pitanju nov projekat.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Ostajete dosledni svojim idejama u vezi sa poslom koji bi trebalo da vam po vašim procenama donese dobre prihode. Ne oklevajte nego se obratite nekom Lavu, Vodoliji ili Vagi ako vam je potrebna konkretna pomoć ili pozajmica. Jedna Škorpija planira posao sa vama.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Ako želite da se sretnete sa Rakom, Lavom ili osobom koja često putuje i slama vam srce, bolje je izbegnite, biće vam jasno da ne možete da joj odolite ali ni da budete u vezi kakva vama odgovara. Jedan viteški nastrojen Ovan je tu da vas teši.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Spremni ste da promenite radno mesto ako vas bude podržaao Blizanac ili ako Jarac, Škorpija ili Strelac budu smatrali da je to za vaše dobro. Ipak, pomalo strepite od nepoznatog, naročito ako se radi o poslu u inostranstvu. Dobijate vest od nekoga ko živi u inostranstvu.

 

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Glavna preokupacija vam je kako da nađete dobar posao, da budu sve mladi saradnici, da se poštuju dogovori, rokovi, dobra plata ili honorar i dovoljno slobodnog vremena. Mougće je da vam se javi jedna ambiciozna Riba koja će u priličnoj meri da vas kinji i maltretira.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Previše napora i rada za male pare ili bar smatrate da bi trebalo da zaradite više nego vaše kolege. Mesec ide preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i prilično vas iritira ali tu je jedna Vodolija koja vas pomaže ili podstiče da ne odustanete od svojih planova.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Uticaj pomračenja Sunca u astrološkom polju posla donosi sumnju u mogućnost realizacije projekta sa strancima ali sa malim odlaganjem. Rođaci i prijatelji koji žive u drugom gradu ili zemlji iz nekih razloga bi danas mogli biti povod vašim brigama, razmišljanjima ili čak tajnom ljubavnom susretu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Finansije vas prilično brinu, naročito ako radite u medijima, turizmu a imate povećih izdataka. Uspešno ćete ih rešiti. Odličan ste pregovarač i ubedićete nekoga da vam reši pitanje finansijskog statusa. Ako ste mladi, možete naći neki privremeni posao koji bi mogao da vam donese interesantno poznanstvo.

 JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Partner, kako poslovni tako i ljubavni suočen je sa brojnim problemima, moguće zdravstvene prirode ili sa svojim strahovima koje i vi potencirate. Budite spremniji da izađete u susret onima koji to od vas očekuju jer im verovatno nešto i dugujete. Neko će vam pričati o svojim problemima i to vas može prilično uznemirti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Ostajete dosledni sebi i pored činjenice da se vaša veza ne odvija onako kako ste želeli. Menjate raspoloženja svaki čas i želite da date na znanje poslovnom partneru da očekujete drugačiji dogovor u vezi sa novcem. On je okupiran svojim društvenim životom i razmišljanjima o nekoj drugoj simpatiji.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

U vašem domu se razgovara o stambenom prostoru, nekretninama, sređivanju prostora, poslovnog ili stana. Ne nedostaje vam novac za ono što vi želite ali je potrebno da uložite napor. Nikako da stabilizujete svoje finansije i bićete verovatno u prilici da sa nekim pregovarate o refinansiranju dugova.

Izvor: conopljanews.net

Foto: arhiva Nadlanu

zvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.