fbpx

PADATE, LETITE, NEKO VAS PROGANJA… SKRIVENE PORUKE koje vam šalju vaši snovi

1. Padanje

Sanjanje pada ima dva tumačenja. Prvo uključuje brigu, zbog određene situacije ili problema u stvarnom životu. To može predstavljati osećaj gubitka kontrole ili neuspeha. Drugo tumačenje je ipak pozitivnije pa padanje predstavlja osećaj mira, ali simbolizuje i da si napokon spremna da ostaviš nešto iza sebe.

2. Golotinja u javnosti

Ovaj san obično podrazumeva osećaj ranjivosti, psihološke, fizičke ili emocionalne. Mogla bi se osećati i izloženo ili stidljivo, zbog nečega što ti se trenutno događa u životu, kao npr. neke nove situacije ili nadolazećeg javnog nastupa. Ako je to slučaj kod tebe, pravi strah krije se u tome da ne želiš da ljudi otkriju određeni deo tebe.

3. Neko te proganja

Proganjanje u snu najčešće je znak toga da se osećaš ugroženo od strane nečega u svom životu, bilo da je to iznutra ili spolja pa si zbog toga u potrebi za begom. Razmisli o tome ko ili šta izaziva toliko strah u tebi.

4. Letenje

Snovi o letenju vezani su uz kontrolu. Ali, ovaj san je uglavnom pozitivan, jer znači da se osećaš oslobođeno od određene situacije u svom životu. To znači da imaš kontrolu ili ćeš je vrlo brzo preuzeti. Stvari polako dolaze na svoje mesto, a ovaj san je način na koji ti tvoj um govori da ostaneš jaka i kada dođu teška vremena.

5. Smrt

Smrt obično simbolizuje promenu ili prielaz, odnosno nastavak ili novi početak. San da prijatelj, partner, član porodice ili druga značajna osoba u tvom životu umire, ne znači nužno da je to zaista tako, već da ideš kroz emocionalne promene u svom životuili želiš da negativni aspekt tvog života dođe do svog kraja. Uzmi ovo kao znak ohrabrenja za novi početak.

6. Voda

Ako sanjaš vodu, koja je kristalno čista i mirna, to označava osećaj unutrašnjeg mira. Ali, ako je voda nemirna, to je znak da se osećaš nelagodno zbog nečega, a možda i izvan kontrole.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.