fbpx

HOROSKOP ZA 11. MART: Bika očekuje iskušenje, a jedan znak će doživeti veliku neprijatnost!

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Skoro ceo dan je posvećen pregovorima u vezi sa nekim novim poslom koji bi mogao da bude izvor novih prihoda. Potrebno je da se maksimalno posvetite nekom poslu koji će vam omogućiti da obnovite saradnju sa jednim Rakom ili Strelcem.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Čuvajte se Vage ili Vodolije koji će pokušati da vas na neki način iskoriste, što se posebno odnosi na osobe koje žive u inostranstvu i veoma su posvećene karijeri. Trenutno one imaju interes u saradnji sa vama. Nemojte olako davati obećanja, posebno ne onima koji nisu uvek bili fer prema vama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Aranžmani sa strancima donose konkretne rezultate, ali se dobro pazite onih koji pokušavaju da vam nametnu svoja rešenja, onih koji su prilično svojeglavi i nemaju sluha za vaše ideje.Trebalo bi da se usredsredite na ostvarenje svojih ličnih, davno zacrtanih ciljeva, naročito u radu sa Vodolijom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ne bi bilo mudro da se brzopleto upustite u bilo kakvav poslovni aranžman sa Vodolijom, Ovnom ili Strelcem, naročito ako u ceo projekat treba da se uključe i Rak i Jarac koji često miniraju vaše napore da sprovedete svoje ideje.Neko će biti izrazito uporan da vam se nametne, i može se raditi o Raku ili Lavu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Trebalo bi da što pre dovedete sve svoje poslove u red, jer verovatno ste angažovani na nekim različitim projektima. Dobri odnosi sa afirmisanim osobama i onima koji vas podržavaju u vašim ambicijama, posebno sa Jarcima, Škorpijama ili Rakom mogu doneti satisfakciju i profit. Moguća obnova odnosa sa Devicom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Moguće je da će vam kolege zameriti da ste previše kruti ili konvencionalni u svojim stavovima, ali vi ćete pokušati samo da budete maksimalno praktični. Naglašen znak Riba čini vas spremnim da napravite dogovor sa nekim koga dugo već poznajte, moguće sa nekadašnjim, prilično nezgodnim saradnikom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Finansijska situacija bi mogla da se značajno popravi u svakom pogledu, koliko zahvaljujući vašim ličnim naporima, toliko i zahvaljujući podršci pretpostavljenog ili starijeg člana porodice. Kreativnost će doći do punog izražaja ako pristanete na predlog jednog Raka ili Jarca kojima se dopadaju vaše ideje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Nemojte olako ulaziti u neke nove aranžmane ili davati obećanja u vezi sa poslom koji vas u stvari mnogo i ne interesuje. Mesec u Ovnu i Pluton u Jarcu vas čine buntovnim ali i opreznim u radu sa Rakovima i Škorpijama kao i sa ponekom Ribom. Intuicija vam je najjače oružje protiv sopostvenih grešaka.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Astrološko polje privatnog bizinsa je naglašeno tranzitom Sunca i brojnih drugih planeta zbog čega ćete najverovatnije imati mogućnost da vodite brojne razgovore sa osobama koje će vam nuditi rešenje za vaše probleme. Situacija nije sjajna, naročito ako imate finansijske probleme ili ste opterećeni kreditima.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Napet aspekt između Meseca u Ovnu i Plutona u Jarcu u jutarnjim satima donosi velike tenzije na poslovnom planu. Situacija na poslu će biti vrlo izazovna što će samo podsticati ašu ambiciju, što vas drugi budu više ograničavali, to ćete biti ambiciozniji.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Možete doći u iskušenje da uložite novac u neku nekretninu, stan ili vikendicu, ili privatni biznis i za to ćete imati pordšku članova porodice. Ako ste mladi, roditelji će vas podržati po tom pitanju.Takođe postoji mogućnost da pređete u neku veliku firmu koja traži nove kadrove. Mnogo interesantnih susreta.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dobro se pazite starijih, iskusnijih saradnika koji će pokušavati da vas nagovore da radite za njih. Kao posrednik možete se pojaviti neka tamnokosa žena. Rad sa ženama, ma kog pola da ste, mnogo će vam više ići od ruke, naročito ako se radi o Škorpiji, Raku, Jarcu ili Ribama.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.