fbpx

PREDOSETILA DA ĆE JE UBITI: Požarevljanka pre tragedije ostavila testament za ćerku!

Ubijena Jelena mi se pre mesec dana javila i rekla da je raskinula s Dejanom i da mu je naplatila za sve prevare, ispričala je juče za „Blic“ Marina Andrejić, majka nestalog dečaka Đorđa.

Kako kaže, Jelena, sestra od strica malog Đorđa, od svih Andrejića je ostala s njom u kontaktu i posle njenog izlaska iz pritvora u kom se nalazila zbog sumnji da je ubila sopstvenog sina!
- Poslednji put sam je videla u avgustu, i tad mi nije pričala ništa o nesuglasicama sa Dejanom. Ali, pre mesec dana, iz Beča mi se javila i rekla da je konačno prekinula sa Dejanom, i da mu je sve naplatila. Nisam ni slutila o čemu se radi. Napisala mi je da ona zna za sve Dejanove prevare - kazala je Marina, koju smo našli u selu Lučice, gde živi sa svojim roditeljima.

PRETNJE

Jelena je predosećala da će joj se nešto desiti, pa je u kompjuteru ostavila testament u kom je napisala da stan ostavlja ćerki, koja živi sa ocem.
- Kada je nestao Đorđe, Jelenin otac Slađan pričao je po selu kako je sa tim povezan Dejan, i da je on povezan i sa nekim kriminalcima. Ipak, o tome nikada nije bilo dokaza.

Izvor: Blic/Nadlanu.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.