fbpx

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MART: Ovan na životnoj prekretnici, Škorpija neka ostane u krevetu

OVAN

Posao: Bili ste pod velikom tenzijom i nemate veliki motiv da nastavite istim putem. Trenutno se nalazite na raskrsnici koja vam donosi nove šanse, ali i nove padove. Budite intuitivni prilikom izbora. Možete imati velike šanse da uspete u nameri koju trenutno imate.

Zdravlje: Pospani ste.

BIK

Posao: Vaša materijalna strana nadjačava razum. Imate motiv da zaradite mnogo više nego, što realno i možete. Pokušajte da se stišate kada su vaši ciljevi u pitanju i da se konsultujete sa kolegama oko eventualnih izmena vaših aktivnosti.

Zdravlje: Manja nervoza.

BLIZANCI

Posao: Ortaci su vam izuzetna podrška. Ono što se od vas traži, jeste da se prilagođavate isuviše za vaš ukus. Pokušajte da izbrojite do deset, pa tek tada recite šta ste imali na umu. Možda promenite mišljenje o nekim ljudima u vašem okruženju.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

RAK

Posao: Želite da radite više nego što ste zaduženi. Vaš preduzetnički duh neko od kolega može pogrešno da protumači pa da se dese određeni sukobi kada su nečiji interesi u pitanju. Pokušajte da nastupite sa diplomatskim stavom.

Zdravlje: Nije na zavidnom nivou.

LAV

Posao: Ego koji vam hrani okruženje i kolege koje su uz vas danas ne štima. Mislite da ste pod magijom. Niste u stanju da se trenutno izborite za svoja prava na kraljevski način pa se osećate vrlo loše. Pokušajte da situaciju sagledate sa pozitivne strane.

Zdravlje: Pazite na srčani mišić.

DEVICA

Posao: Idete kroz život sitnim, ali sigurnim koracima. Niste podložni iznenađenjima, koja su vam malo protežirana ovih dana. U suštini nema mnogo toga što bi vam pravilo velike probleme. Bićete na nivou zadatka.

Ljubav: Partner na koga često mislite vas ne zaslužuje u toj meri, kako ste zamislili. Budite

Zdravlje: Manja nervoza.

VAGA

Posao: Imali ste veliku šansu, ali ste je propustili zbog lošeg izbora. Imate slične aspekte na osnovu kojih se otvara slična tema, koju ste odavno otpisali. Još uvek može da se aktivira na pozitivan način što se vaših finansija tiče.

Zdravlje: Nesanica.

ŠKORPIJA

Posao: Stav koji trenutno imate može da vas odvuče na lošu stranu. U pitanju su poslovi koji su protiv zakona. Ne ulazite u nešto što će vam se odbiti o glavu, kada se budete najmanje nadali. Čuvajte trenutni posao koji imate.

Zdravlje: Niste odavno bili na sistematskom pregledu.

STRELAC

Posao: Polje inostranstva je izuzetno povoljno što se tiče priče na koju ste odavno već računali. Bićete prijatno iznenađni onim šta možete postići na finansijskom segmentu.

Zdravlje: Povremeno meditirajte.

JARAC

Posao: Polje karijere vas podstiče da se pomalo opustite i pokušate da se dovedete u red kada su obaveze u pitanju. Počeli ste više stvari odjednom da radite i to vam pravi veliki problem trenutno.

Zdravlje: Odmarajte se povremeno.

VODOLIJA

Posao: Na vašu sreću bićete raspoloženi pa ćete uspeti da završite dovoljno aktivnosti, kako ne biste dolazili u sukob sa nadređenima. Slede prijatna iznenađenja na koje niste računali. Trud će vam se isplatiti u svakom slučaju.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

RIBE

Posao: Isuviše ste samostalni da ste spremni mnogo više da radite u sopstvenoj režiji. Nećete mariti za trenutno velike troškove jer ćete ih sa lakoćom srediti. Imate odlične ideje, koje ćete vrlo brzo usvojiti na pravi način.

Zdravlje: Osetićete veći zamor.

Izvor: luftika/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.