LJUBAVNI HOROSKOP ZA 13. MART: Strelac pred avanturom, u Lava je neko do ušiju zaljubljen

OVAN

Partner koji je trenutno pored vas ne odustaje od namere da se zvanično nešto više desi. Planirajte duže putovnje. Imaćete dovoljno dobru ponudu, koju nećete moći da odbijete.

BIK

Još ste pod uticajem Saturna, koji daje otrežnjenje i ne dopušta vam da se opustite. Od vas se traži u suštini da se otrežnjeno bavite ljubavnim temama, bez većeg zanosa.

BLIZANCI

Privlače vas partnere koji su, u suštini, dovoljno ostvareni. Nemate nameru da se bavite onim sitnim stvarima koje vas deprimiraju, kao što su svakodnevna rutina.

RAK

Na polju emocija se uviđa mala netrpeljivost, kada je partner u pitanju i njegove ideje. Bićete u nekoj vrsti konflikta za koji ste znali da će da dođe na red.

LAV

U vas je neko do te mere zaljubljen da je spreman da vam skine zvezde sa neba. Pokušajte da se okrenete ljudima koji vas vole. Bićete srećni na svoj način bez izuzetka ovaj put.

DEVICA

Možete imati pomalo ljubomornog partnera. Bićete malo razdvojeni jer ste u različitim poslovnim šemama. Nemate čak ni istu smenu rada. Planirate da odete.

VAGA

Bavite se partnerom isuviše. Budite svoji i ne dopustite da vam neko često skreće pažnju na činjenice, koje nisu tačne kada je vaš stav u pitanju. Svi imaju mane, pa i vaša druga polovina.

ŠKORPIJA

Romansa koju priželjkujete može da vam se desi bez obzira na godine koje imate. Pozitivna energija planeta, koja vam pruža nezaboravno iskustvo trenutno vam je na usluzi.

STRELAC

Bićete emotivno podstaknuti na novu ljubavnu avanturu. Neko je spreman da vam pokloni srce i da vas obraduje jednim poklonom u znak pažnje.

JARAC

Ljubavna strana je pomalo danas u zaleđu. Niste oćekivali da će vam partner okrenuti leđa, kada je u pitanju njegova poslovna situacija.

VODOLIJA

Ono kroz šta vi trenutno prolazite nije toliko ugodno, koliko je učestalo i doslovno pomalo dosadno. Partner nije uspeo da vas šarmira i ponekad ima dosta primedbi, kada je vaše ponašanje u pitanju.

RIBE

Ukoliko ste sami, imaćete dovoljno udvarača koji su spremni da otvore srce, kada ste vi u pitanju. Bićete nečiji počasni gost.

Izvor: Luftka/nadlanu

Pogledajte još