fbpx

DIRLJIVI GEST GAGINIH PRIJATELJA: Dok ga je Milena držala za ruku, oni su učinili nešto neverovatno!

Dok je Milena držala Gagu za ruku, Brajović i Trifunović su u Draganovoj maloj sobi izveli komad koji njihov prijatelj nije mogao da odgleda u pozorištu

JEDNOM ŠMEKER, UVEK ŠMEKER: Dragan Nikolić kroz vreme (FOTO)

U svetu gde se reči prijateljstvo i poštovanje olako koriste, i mnogima služe samo kao poštapalica, retki su pravi primeri iskrenog drugarstva a jedna od takvih je i dirljiva priča Voje Brajovića koji je otkrio da su dva meseca uoči smrti Dragana Nikolića, Sergej Trifunović i on, u Gaginom stanu odigrali celu predstavu za njega.

Dragan Nikolić stigao u "Kafanu kod besmrtnih"

Tokom gostovanja na Studiju B, Brajović je ispričao da Dragan nikad nije voleo da ga pitaju “kako si”. Pre dva meseca, posto je Dragan hteo da odgleda predstavu u kojoj igraju Voja Brajović i Sergej Trifunović, Voja ga je pitao:“Pa, kad ćeš da dođeš da odgledaš predstavu?, a Nikolić mu je odgovorio: “Pa, ne znam, doći ću”…

OVAKO je Beograd odao počast Draganu Nikoliću (FOTO)

Međutim, Brajović nije odustajao i svom velikom prijatelju je rekao: “Hoćeš da mi dođemo kod tebe da je odigramo”, a Gaga je samo kratko poručio: “Hoću”.

Ipak, Voja je mislio da je Nikolić pristao tek “onako”, reda radi, ali nekoliko dana kasnije ga je telefonom pozvao Sergej i objasnio mu da ih Dragan čeka da dođu i odigraju predstavu.

I oni su otišli, i u Gaginoj maloj sobi odigrali ceo komad samo za Dragana kojeg je Milena sve vreme držala za ruku… Dok je posmatrao svoje prijatelje na delu, Nikolić je goreo od želje da ponovo zaigra u pozorištu.

Na žalost, ta želja mu se nije ispunila.

Izvor: Telegraf/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.