ISTINE o SEKSU koje je vreme da saznate

Seks je jedno od onih područja ljudskog života koje je uvek na vrhu top liste interesa, a o njemu se priča i ispod glasa, očima, govorom tela ... no, kao i svaka toliko popularna stvar, ima i gomilu mitova koji zamagljuju istinu.

Ako lepo zamolimo seksualne terapeute, oni će se potruditi oduvati maglu, pa recimo za početak reći da idealna količina seksa ne postoji - priča o tome kako je tri puta nedeljno idealno je bajka koju ćete teško ispuniti, pogotovo ako ste zaposleni ili imate decu. Bitno je da seksa ima u vezi i da su oba partnera zadovoljna količinom, ma kakva ona bila

Zatim su se obrušili na spontani seks, jer užurbani stil života jednostavno ne omogućava spontanost. Stoga, bez srama stavite seks u svoj životni raspored i ne opterećujte se time, poručuju terapeuti, jer ako čekate spontane trenutke, načekat ćete se.

Mit o dugom i vatrenom seksu - to je svakako sjajna stvar, ali u stvarnosti se događa toliko retko da bi ga trebalo zaštititi kao izumiruću vrstu. Brzinski seks može biti jednako dobar kao i "pravi", a naročito ako je rezultat istovremene želje oba partnera. Stoga, ako imate mogućnosti za "quickie", nemojte je propustiti ni za živu glavu.

I da, raspoloženost za seks je još jedan od mitova koje treba odbaciti kao lažne. Jednostavno je nemoguće da ste oboje uvek zainteresovani ili nezainteresovani za seks.

Svaki od partnera ima svoj bioritam i stvari koje mu više ili manje smetaju, stoga je zadatak zainteresiranijeg u tom trenutku napaljivanje partnera kako bi došlo do seksa.

Eto, sad znate i ovo ...

Izvor: best

Pogledajte još