NEDELJNI HOROSKOP (od 13. do 19. marta): Biku nova veza na pomolu, Devici nezaboravni trenuci

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Dobićete primamljivu poslovnu ponudu koja će u vama probuditi želju za ozbiljnim promenama. Za sada ste još u fazi premišljanja i pregovora. Drugi primećuju vaše kvalitete i to vas podstiče da sa više entuzijazma obavljate svakodnevne zadatke. Stalo vam je da zajedno sa saradnicima ostvarite što bolje rezultate. Budite umereniji prilikom finansijskih investicija.

Ljubav - Tokom ovog perioda najbolje ćete se slagati sa partnerom u znaku Raka. On je za vas idealna kombinacija. Uživaćete u zajedništvu i romantičnim trenucima.

Zdravlje - Problemi sa varenjem su najverovatnije uzrokovani vašim lošim navikama.

BIK(21.4.-21.5)

Posao - Prelaskom Venere u znak Riba, ušli ste u povoljniji period, tako da će vam se ukazati šansa da uvećate zaradu. Uz podršku sa strane i malo truda, učinićete čudo. Moguć je razgovor o novom poslu sa osobama na vlasti ili sa onima koji su vam obećali neku vrstu pomoći. Ako ste sigurni u svoje sposobnosti, ne oklevajte. Dobićete priliku da se maksimalno istaknete na poslu i poboljšate status.

Ljubav - Nova veza je na pomolu. Reč je o osobi kao stvorenoj za vas. Ukoliko imate stalnog partnera, očekuju vas nezaboravni trenuci.

Zdravlje - Osećate se iscrpljeno, jer ste se preforsirali. Više se odmarajte.

BLIZANCI(22.5.-21.6)

Posao - Pažljivo preispitajte sve dobre i loše strane nove poslovne ponude koja bi mogla iz korena da vam promeni život. Ne žurite sa donošenjem konačne odluke. Nepovoljan uticaj Merkura nagoveštava da još nemate jasnu sliku događaja. Strah od promena postoji, ali jasno vam je da svaka odluka nosi rizik. Rešili ste da nevoljama okrenete leđa. Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete očekivati uspeh.

Ljubav - Osoba u znaku Škorpije vas je potpuno očarala. Olako prelazite preko svih njenih mana, posebno preko ljubomore. Ako ste sami, razmislite koliko su tome doprineli vaši previsoki kriterijumi.

Zdravlje - Mogući problemi sa nogama.

RAK(22.6.-22.7)

Posao - Rastući Mesec donosi vam nove šanse za promene i poslovni "bum" u najavi. Potrudite se da sa saradnicima izgradite dobre odnose kako bi kasnije mogli da se oslonite na njih u kritičnim situacijama. Budite otvoreniji, nema razloga za preteranu opreznost. Suviše ste sumnjičavi, iako i sami znate da takvo ponašanje nikuda ne vodi. Budite štedljiviji.

Ljubav - Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Ako vam se dopada jedna Devica ili neki Jarac, učinite prvi korak. Ukoliko ste u vezi dužoj od tri godine, nema razloga za brigu.

Zdravlje - Ojačajte imunitet, mislite pozitivno.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Iskoristite ovaj period za obnavljanje starih poslovnih veza koje bi mogle da se razviju u dobrom pravcu. Od ponedeljka do srede bićete u prilici da donesete važnu poslovnu odluku . Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog života i posla. To će biti komplikovano, jer obaveze vrebaju sa svih strana. Čitava sedmica je u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem.

Ljubav - Partner očekuje podršku i poštovanje. Ako ste sami, bićete na meti obožavalaca. Vreme je da se odlučite kom carstvu ćete se prikloniti. Uživajte u igri.

Zdravlje - Preosetljivost i nervoza su posledica premora i pretrpljenog stresa.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Izbegavajte rizična ulaganja i okrenite se sigurnijim investicijama. Budite pažljivi u ophođenju sa kolegama i saradnicima jer tri planete u sedmom polju ukazuju na to da ste pod nekom vrstom provere. Nije pogodno vreme za donošenje važnih odluka kao ni za radikalne promene. Budite strpljivi.

Ljubav - Očekuju vas nezaboravni trenuci sa osobom u znaku Strelca. Obuzdajte euforiju. Ako je partner rođen u nekom zemljanom znaku, već duže vreme ne uspevate da uspostavite dobru komunikaciju. Polako gubite strpljenje.

Zdravlje - Ukoliko ovih dana osećate probadanje oko srca ili stomačne tegobe, prekontrolišite zdravlje.

VAGA(23.9.-22.10)

Posao - Pod uslovom da brzo reagujete, uspećete da iskoristite ulazak Venere u Ribe za neku vrstu promene. Šansa prolazi tolikom brzinom da je morate uhvatiti u letu. Ako vam se dopada ideja o nekom novom poslu, naročito sa Lavom, Jarcem ili Škorpijom, napravite prvi korak i ponudite im saradnju. Srećne okolnosti vam idu naruku.

Ljubav - Izgradili ste čvrstu i stabilnu vezu i sada uživate u zajedništvu. Niko vas ne može razdvojiti. Ako ste sami, moguća je nova veza sa vatrenim Ovnom. Prihvatite izazov.

Zdravlje - Reagujete na vremeske oscilacije. Moguća glavobolja.

ŠKORPIJA(23.10.-22.11)

Posao - Niste baš raspoloženi za rad. Već dugo ste u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Vreme je da se probudite, zasučete rukave i punom parom krenete u nove radne pobede. Ako vam to ne odgovara, bilo bi najbolje da sada iskoristite odmor. Trenutne promene u poslovnom okruženju samo su normalan sled okolnosti. Možda su nagle, ali tako je kako je. Moraćete da se pomirite sa tim.

Ljubav - Ne igrajte se partnerovim strpljenjem - nije ni on od kamena. Ako ste sami, uživate u društvu starih prijatelja. Moguća je romansa sa nekim strancem.

Zdravlje - Izbegavajte konzumiranje alkohola. Mogući problemi sa bubrezima i mokraćnim putevima.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Odličan period za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova. Ukoliko se bavite trgovinom, zarada će biti velika. Imate podršku saradnika. Iskoristite ovaj period za rešavanje problema koje ste ranije odlagali i donošenje važnih odluka. Odlučujete se za nov put kojim trasirate budućnost. Želite da uspete ne birajući sredstva. Vodite računa o tome šta kome pričate kako ne bi bili uhvaćeni u laži.

Ljubav - Uživate u flertovanju i razmeni mišljenja sa pripadnicima suprotnog pola. Prija vam društvo Bikova i Blizanaca. Hoćete li im odoleti?

Zdravlje - Zdravstveni problemi su za vama. Sada se oporavljate i činite sve da ublažite posledice.

JARAC(22.12.-20.1)

Posao - Vlastitim zalaganjem ostvarićete zapanjujući uspeh. Nudi vam se unapređenje u svim društvenim delatnostima, politici i nauci. Novčani dobitak. Naredna nedelja je u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije. Biće od svega po malo, a dosade najmanje. Moguć je nov posao u nekoj većoj instituciji, sa mogućnošću brzog napredovanja.

Ljubav - Ne znate za koga da se odlučite: vatrenog Lava ili nežnog Raka. Oslušnite svoje srce i dobićete odgovor. Ako ste slobodni, moguća veza sa lekarom, umetnikom ili sportistom.

Zdravlje - Više se krećite. Fizička aktivnost je najbolji lek za očuvanje zdravlja.

VODOLIJA(21.1.-19.2)

Posao - Inertni ste, skloni da više pričate nego radite. Niste zadovoljni poslom koji trenutno obavljate. Maštate o nečem primamljivijem. Potrudite se da nađete ono što vam odgovara. Oslonite se na sebe, ne očekujete od drugih da vam pomognu u ostvarenju nemogućih želja. Ako ne uspete, spustite se na zemlju i prihvatite realnost. Ekscentrično ponašanje ne vodi nikuda.

Ljubav - Potrudite se da izgladite odnose sa voljenom osobom. Da li ste primetili koliko ste se u poslednje vreme udaljili? Ako nastavite ovim tempom, biće nevolje.

Zdravlje - Strahove prikrivate osmehom, stvarajući iluziju da ste svemoćni. Koga zapravo varate, ako ne samog sebe?

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Nervira vas nemar i aljkavost saradnika. Sve vam smeta poslednih dana. Najbolje bi bilo da pronađete neki posao koji se obavlja u samoći, jer ćete samo tako naći mir. Pošto ste svesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirajte se. Ukoliko to iz nekog razloga nije moguće, svedite komunikaciju na minimum.

Ljubav - Na nov način pristupate ljubavi. Stalo vam je da uspostavite harmonične odnose sa bližnjima. Okolnosti su vam naklonjene. Iskoristite ih.

Zdravlje - Proverite hormone štitne žlezde.

Izvor: novostionline

Pogledajte još