DOŽIVELA NERVNI SLOM: Kristina urlala iz sveg glasa na KEVU!

Zadruga je dala zadatak farmerima po kom moraju da se podele u dve grupe, kako bi osmislili predstavu koju će izvesti u utorak, a da će publika izabrati pobednika! Prilikom podele uloga došlo je do svađe između Keve i Kristine. Netrpeljivost između njih dve traje već nekoliko dana, jer Zorica se nervira kada joj Kristina nešto traži.
"Šta bre više hoćeš? Stalno mi nešto tražiš, budalo. Makni se od mene, rekla sam ti", vikala je Zorica, a Kristina se nije obazirala pa je prišla sa leđa i krenula svoju priču.

"Možeš da se dereš koliko hoćeš jer ja ću te uvek nadjačati. Ti meni uvek daješ nešto nego se praviš", vrištala je balerina,a onda su sve vreme posvale jedna drugu. Farmeri su pokušali da smire situaciju, ali videvši da im to ne polazi za rukom, povukli su se, a one su se same smirile.
Što se tiče ekipa za predstavu, jednu predvodi Nemanja MCN (Nikola, Miki, Žika, Stefan, Zorica, domaćica Zorica, Vesna, Ceca, Marina, Filip, Goga i Kristina), a drugu Sani i Jelena Milošević Balerina ( Cuca, Jelena, Čipi, Marija, Saška, Dušica, Bane, Gagi, Sani i Maja.)

Pogledajte još