UTEHA: Ovo su poze za vas, AKO VAŠ DEČKO IMA MALI PONOS!

Sfinga
Za ovu poziciju legnite na stomak, prebacite težinu na podlaktice, dok vam je jedna noga ispružena, a druga savijena. Tako će vaš partner biti na vama, oslonjen na ruke dok ulazi u vas od pozadi. Pritisak njegovog tela na vaš pelvis stvara dodatno zadovoljstvo, a on će imati osećaj da je duboko u vama.

Pozicija u X
Raširite noge za ekstra duboku penetraciju i dodatni stimulans klitorisa. Ako ništa drugo, ovo je sjajan ugao za njega, te mu dopustite da uživa.

Razdvojeni bambu
Lezite na leđa i podignite jednu nogu. Dopustite da vas opkorači, tako da mu je vaša noga na njegovom ramenu. Ovime mu omogućavate da prodre dublje, ali i stvarate jači pritisak, tako da će “vožnja” biti divlja! Ovo je sjajna pozicija za pun kontakt, što više možete podići nogu, to će on dublje moći da uđe. Ruke su vam slobodne , te izaberite kako ćete dodatno stimulisati i sebe i njega.

Nirvana
Ovo je u suštini samo malo rotirana klasična misionarska poza. Ali vas ovakav položaj vodi u intenzivniji doživljaj seksa. Možete ga čvrsto držati i privući, a on će imati osećaj da je vagina zategnutija, gotovo tesna za njega i da vas poptpuno ispunjava. Dodirivanje pubičnim delovima, kao i stimulacija klitorisa su još uzbudljiviji.

Sklupčani anđeo
Ova poza je mnogo uzbudljivija nego što mislite. Sklupčani anđeo ili “Seksi kašika”vam omogućava da budete zaista jako blizu i intimni, ali i omogućava vam intenzivniju stimulaciju. Muškarci će osećati kao da vas potpuno ispunjavaju i neće imati bojazan da će “iskliznuti” za vreme seksa.

Orao
Vaš momak sedi na kolenima ispred vas, dok ste vi na leđima podignutih i raširenih nogu. Ova poza vam omogućava da se opustite dok vam on drži noge visoko podignute i sam diktira tempo penetracije. Jer, ne zaboravimo, za orgazam je važno biti opušten!

Pogledajte još