DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MART: Lavovima nedostaje pažnje, Ribe rešavaju finansijske probleme

OVAN (21.3.-20.4.) ARIES

Rođeni pred kraj znaka u boljoj su poziciji kada je u pitanju novac, neka značajna promena u životu ili ako ništa drugo, sagledavanje problema iz drugog ugla. Nemojte se preterano opterećivati razmišljanjima o nečemu što je prošlo, igrajte igre na sreću.Napet aspekt između Meseca, Jupitera, Plutona i Sunca donosi neke nove ideje u vezi sa poslom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Spadate u one koji bi mogli da preko igara na sreću ili preko rođaka u inostranstvu dođu do nekog ekstra novca. Takođe biste mogli dobiti priliku da proširite poslove.Verujete u mogućnost dobrog obrta situacije, posebno kada je u pitanju honorarni posao sa jednom Vodolijom. Dan je dobar za neobavezne dogovore o novom poslu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Mars, planeta akcije ali i agresivnosti, slab u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa i poslovnih i ljubavnih u napetom aspektu sa Saturnom čini vas s jedne strane nestrpljivim a s druge strane malodušnim i strepite da bi mnogo toga moglo da krene u nepovljnom pravcu. Vi ipak imate mogućnost da svojom metodom ubeđivanja dobijete bar deo onoga što želite.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Raduje vas tranzit Mesca preko Blizanaca iako je u napetom aspektu jer bi mogo da nagovesti neki pozitivan obrt u vašem životu ma o kom segmentu života da se radi. Potrebno je da se maksimalno angažujete na obnavljaju društvenih veza i kontakata. Planirate poslove sa strancima koji bi mogli vrlo brzo da se realizuju.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Povoljan dan za one koji žele da obnove jedno dugogodišnje prijateljstvo ali samo ako ste iskreni i ako imate dobre namere prema jednom Blizancu ili Raku. Nedostaje vam nečija pažnja. Ne želite da se priviknete na situaciju koja vam nije sasvim potaman ali ako ste julski Lav, vreme je da napravite neku značajniju promenu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Jupiter u vašem znaku u nepovoljnim aspektima sa Mesecom i Plutonom donosi dosta konfuzije u sferi novca. Trudite se da nađete način kako da se organizujete u privatnom životu, tako da vam niko ne pravi probleme a da s druge strane ipak uradite ono što želite. Verujete da će Vodolija održati obećanje.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Postavljate velike zahteve i imate velike prohteve i verovatno će se neko potruditi da vam ih ispuni. Možete biti u prilici da se dogovorite sa jednom Vodolijiom oko nekih formalnih pitanja u vezi sa novim poslom koji treba uskoro da započnete. U dogovoru sa Bikom i Rakom možete mnogo postići.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Sve što želite moguće je ako pokažete nešto liberalniji stav prema kolegama da ih ne kritikujete za svaku sitnicu ali i prema nekim problemima koji su u stvari lako rešiti. Ne ulazite u rasprave sa onima koji vam nisu naklonjeni, dopustite sebi ono što vam je do skora bilo nezamislivo.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Trudite se da ispravite sliku koju o vama ima neko ko vam je inače veoma drag. Osećate se sjajno u društvu Ovna ili Strelca koji podstiču kod vas želju za napredovanjem u karijeri. Okruženi ste ipak nekim prilično naornim osobama ali vas možda oni teraju da radite na sebi. Moguća je vest o očekivanoj uplati.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Verujete da možete da se izborite sa problemima ali ako se radi o poslu, drugačije se organizujte, naaročito ako vam je potrebna podrška jedne Device. Ako imate problema sa članom porodice, verovatno vam zameraju da ih stavljate na posednje mesto. Potrudite se da svoje zdravlje dovedete u red i vodite uredniji život.

VODOLIJA (21.1.-19.2.) AQUARIUS

Dobijate poziv od nekog ko vam je obećao zajednički posao. Verujete u mogućnost zajedničkog rešenja u vezi sa projektom koji bi trebalo da vam donse dobre prihode, posebno sa nekim vatrenim znakom. Osećate veliku privlačnost prema Blizancima ili Vagi koji su vam odavano bili naklonjeni.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Naporan dan, naročito za one koji treba da rešavaju važne probleme na poslu. Ako imate probleme u komunikaciji sa Lavom, Jarcem, Bikom ili Vagom, stišajte strasti i nemojte ulaziti u nepotrbne rasprave. Neka Vodolija ima na vas velikog uticaja.Možda će vam neko zatražiti novac na zajam. Imate način da rešite finansijske probleme.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još