NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP (od 14. do 20. marta): Lavove čeka uživancija, a jedan znak će biti PREVAREN

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Ovnovi ove nedelje neće biti više toliko zabavljeni emotivnim odnosima. Zauzetima će odgovarati trenutno mirnija situacija. Slobodni pripadnici znaka biće optimističniji, a na ljubavnom planu nudiće im se više prilika, naročito ako se nađu na nekom putovanju.

BIK (22.4.- 21.5) TAURUS
Bikovi ove nedelje mogu postati tajnoviti kada su emocije u pitanju, pa bi mogli da se upuste i u tajnu vezu, bez obzira na status. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će imati emotivniji odnos, dok slobodni mogu imati zančajna poznanstva preko prijatelja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Blizanci ove nedelje mogu osećati napetost na privatnom planu, ipak biće više prilika za ozbiljan razgovor sa partnerom i šansi da se strasti smire. Slobodni pripadnici znaka imaće povoljniji period u ljubavi i mogli bi nekog upoznati preko prijatelja ili vezano za posao.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Rakove ove nedeje očeuje povoljna situacija na emotivnom planu, pa bi mnogi mogli nekog da upoznaju i da se zaljube, ili uđu u novu ljubavnu vezu. Zauzeti će želeti da u svoju vezu unesu više opuštenosti, što može pozitivno da utiče na odnos sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Lavovi ove nedelje mogu biti okupirani ljubavnim događajima, pa se mnogima može dogoditi da započnu novu ljubavnu vezu. Zauzeti će želeti da drže glavnu reč, ali partener neće biti tako popustljiv. Neki bi mogli da se zaljube u osobu sa kojm je moguća tajna veza.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO
Device ove nedelje mogu očekivati pozitivne promene na ljubavnom planu, što će biti uzrokovano ulaskom Venere u njihovu kuću partnerstva. Veze koje su bile u krizi dobiće novu šansu, dok će slobodni imati više šansi da se zaljube, ili započnu novu ljubavnu vezu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Vage ove nedelje mnogu osetiti potrebu da se primire. Zauzeti će težiti da postignu stabilne odnose sa partnerom i unesu u vezu više romantike u vezu. Slobodne Vage imaće potrebu za druženjem, pa nije isključeno da upoznaju neku osobu koja će im se dopasti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Škorpije ove nedelje ulaze u emotivno povoljniji period, zahvaljujući ulasku Venere u njihovu kuću ljubavi, pa će tako slobodni postati zaljubljiviji, a broj novih ljubavnih veza se može povećati. U odnosu sa partnerom će biti više razumevanja, romantike i emocija.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Strelčevi će ove nedelje biti aktivni u potrazi za zabavom, pa bi se neki mogli zaljubiti, započeti novu emotivnu vezu, ili se upustiti u neku kratku avanturu. Zauzeti mogu osećati povremene tenzije na privatnom planu, pa je moguće da u vezi sa partnerom bude nekih trzavica.

JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS
Jarčevi ove nedelje mogu pokazitvati veći interes za emotivne događaje, pa bi se nekim slobodnim pripadnicima znaka moglo desiti značajno poznanstvo. Zauzeti Jarčevi sa partnerom će ostvariti bolju komunikaciju i razumevanje, a moguće je postići i neki dogovor.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vodolije će ove nedelje biti manje tolerantne prema partnerovom ponašanju. Slobodni neće više imati tako povoljnu situaciju na ljubavnom planu da nekoga upoznaju ili započnu novu vezu, ali bi se nekima mogla dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.


RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ribama ove nedelje sa ulaskom Venere u njihovu prvu kuću, postaje sve zanimljivije na ljubavnom planu. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube ili započnu novu vezu, dok će zauzeti u svoju vezu unositi pozitivne emocije i više će se truditi oko partnera.

Izvor: Conpoljanwes

Pogledajte još