HOROR PRIČE VLASNICA VIBRATORA: Počeo je da vibrira na poslu, ispraznice se baterije...

1. Počeo je da vibrira na razgovoru za posao

Jednom sam u istom danu išla da se nađem s dugogodišnjim dečkom, a imala sam i razgovor za posao u toj četvrti. Slučajno mi je vibrator ostao u torbici i na sredini intervjua upalio se i počeo da vibrira. Potencijalni šef pitao me šta to vibrira, a ja sam uvukla ruku u torbicu, misleći da je mobilni, i izvukla vibrator. Bila sam sva crvena od srama. Naravno da nisam dobila posao.

2. Pronašle su bakin beli dildo

Moja baka je umrla pa smo sestra, rođaka i ja preglele njene stvari tražeći nešto što bi mogle da uzmemo za uspomenu. Ja sam zavirila u ormar i pronašla njen beli vibrator. Ukipila sam se od šoka.

3. Baterija iscurela u najgorem trenutku

Kupila sam prvi vibrator pre nekoliko godina, i jadnog ga baš preopteretila. Jedne noći naglo je prestao da radi iako sam stavila nove baterije. Otvorila sam poklopac gde su baterije i oblak crnog dima je izašao iz njega, dve baterije su curile i cvrčale. Život mi je proleteo pred očima od pomisli šta je moglo da se dogodi.

4. Neprijatni let kući s vibratorom u prtljagu

Putovala sam kući s fakulteta, ali je avion je samo stajao na pisti. Dvojica muškaraca su ušla u avion i zabrinuto razgovarali s pilotom. Pilot se zatim okrenuo prema putnicima, krenuo prolazom između sedišta, pogledao pravo u mene i glasno rekao kako nešto zuji u mojem koferu. Morala sam da mu kažem da imam vibrator. Dao je dopuštenje da odem do kofera i isključim ga. Bio je to najduži let kući u mojem životu.

5. Raspao se tokom seksa

Moj dečko kupio mi je vibrator kao iznenađenje te noći. I bilo nam je lepo i zabavno sve do trenutka kada smo čuli zvuk lomljenja. Pola vibratora bilo je u njegovoj ruci, a druga polovina je ostala u meni zaglavljena. Bila sam prestravljena. Dečko je odmah hteo da me odvede u bolnicu, ali umesto toga odlučila sam da ga istisnem kao kod porođaja. Bio je to najsramotniji događaj u mom životu.

Pogledajte još