fbpx

ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Saška otkrila šta joj je Gagi uradio

Nakon što je Gagi Đogani nasrnuo sekirom na Sašku Karan produkcija rijalitija "Farma" odlučila je da nije bezbedno da on ostane u kući, te ga je diskvalifikovala.

U šoku od incidenta koji joj se dogodio Saška se prethodne noći žalila svojim ukućanima i u više navrata im prepričavala događaj u kom je mogla da nastrada. Incident se dogodio do je Saška boravila u izolaciji, a da obezbeđenje nije reagovalo na vreme ko zna šta bi se sve dogodilo te večeri.

'Mislila sam da je neko došao da me plaši, ni na kraj pameti mi nije bilo to. Lupao je dok nije polomio vrata, ali odma dotrčali ovi, u pravi momenat. Da su zakasnili ko zna šta bi bilo... Rekao mi je ovaj iz obezbeđenja: "Saška, zahvali bogu, takvu sreću si imala. Mi smo vraćali snimak, da si otvorila vrata, on bi te sekirom u glavu." Kad je polomio vrata oni su ga zgrabili, a meni nisu dali da izađem. Da li je on onda pobegao ja to nisam videla. Gagi se potom otišao bliže Banetovoj izolaciji, uzeo cepanicu i gađao me iz sve snage. Mene je jedan držao, a ovi ostali su njega', uznemireno je pričala Saška i dalje u neverici šta je mogla da doživi.

Izvor: Nadlanu.com
Foto: Printscreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.