KAKO VAS KO OSVAJA: Vrela krv i strast Ovna, Devica promišljena grabljivica

Ovan – Stil upoznavanja: Impulsivnost

Vrela krv i strast osvajača - glavne karakteristike Ovna. Predstavnici ovog znaka vole spontanu romansu. Kada je u pitanju zabavljanje, "pravila" ili "obrasci ponašanja" sa kreativnim i emotivnim "ovnovima" ne finkcionišu. Nema nagoveštaja - već na prvom sastanku Ovan deluje odlučno, što svakako doprinosi njihovoj atraktivnosti. Ovo se odnosi i na intimnost. "Nema seksa na prvom sastanku" - za nestrpljive Ovnove je zastareo i strašan stereotip. Prilično brzo i lako se zaljubljuju u partnera. Oni samo vole kada "progone": nalet poruka, e-mailova, mučnog čekanja na vratima - pažnja kada progone ih čini srećnim. Najvažniji test za njih - rutina u vezi.

Bik - Stil upoznavanja: Tradicionalni

Bikovi će izabrati zadovoljstvo, senzualnost i tradiciju. Izuzetan ukus, divni restorani, komplimenti – oni žele da vas vole i paze. Bik živi zbog ljubavi: partner će morati da prihvati rutinske obaveze koje će uravnotežiti romantičnu prirodu. Bik je jedan od onih likova koji može ponuditi vrhunski užitak. Njegova erotska energija je ogromna, što na suprotni pol, naravno, utiče veoma primamljivo. Koliko je Bik je spreman da podeli svoju ljubav i strast? Direktno zavisi od toga koliko će dobiti zauzvrat.

Blizanci - Stil upoznavanja: Inteligencija

Zabava i flert Blizanaca sigurno ne može da vam dosadi. Oni su sigurni da je najseksi deo tela mozak. Inteligentan razgovor i sjajan smisao za humor – njihovi su glavni aduti. Sastanak sa njima je kao razgovor sa bliskim prijateljem - jedini put da blizina interesa može ići u nešto više. Oni imaju isti entuzijazam i prihvatiće poziv u bar i odlazak u bioskop ili u muzej. Učešće u razgovoru, komunikaciji je važan korak na putu ka velikoj ljubavi sa ovim znakom. Uzgred, radoznali i pričljivi Blizanci se manifestuju u krevetu - uz "prljave" razgovore i smele erotske igre. Ostaje samo da nađe nekoga ko će da podnese beskrajnu komunikaciju dugo vremena.

Rak - Stil ljubavi: Obrazovan

Želja da se poveže sa partnerom na emotivnom nivou izraženija je nego na seksualnom i može drugu stranu uhvatiti nespremno. Međutim, ako ste u potrazi za osobom sa kojom želite ozbiljnu vezu, onda je taj lik definitivno za vas. Ako neko otvoreno priznaje da vas voli dugi niz godina - u 99% slučajeva je Rak. Predstavnici ovog znaka se ne igraju sa osećanjima drugih. Duboki razgovor uz večeru – omiljena su aktivnost Raka do danas. Kada je u pitanju seks - Rakovi će se u potpunosti otvoriti u krevetu kada su sigurni da im je partner potpuno posvećen.

Lav - Stil ljubavi: Strastven

Dramatičnog Lava treba da volite od prvog trenutka ljubavi – I to je jedini način na koji ćete biti u stanju da osvojite njegovu pažnju. "Kralj džungle" čeka da mu se divite. Ako ste spremni da pevate hvalospeve Lavu i izrazite svoje obožavanje stotina puta dnevno, bez sumnje ćete ostati u igri i pažljivo će brinuti o svim vašim interesima. Ipak, Lav se ne može nazvati egocentričnim partnerom. Osim toga, on je jedan od retkih znakova koji se pridržava monogamije i neće tolerisati flert sa strane, čak i ako odnos još uvek nije dobio nikakav zvaničan status.

Devica -Stil upoznavanja: Promišljena

Device imaju reputaciju pouzdanog, praktičnog i fleksibilnog partnera i to je već očigledno kada ga prvi put sretnete. Znak, koji je u potrazi za stalnim napretkom u pravcu ljubavi. Fitnes ili "rekreacija" su savršen način daosvojite Devicu. Devica je u potrazi za savršenstvom u svim oblastima, a to znači da ima visoke standarde pri izboru partnera. Ali kada je reč o prvim sastancima – Device cene romantične gestove. S druge strane, Devica je puna iznenađenja. Jedno od njih je skromno ponašanje u javnosti, a plamen strasti u krevetu. Ali, prvo morate da zaradite njihovo poverenje za kojim žude.

Vaga -Stil ljubavi: Pažnja

Samo jedan pažljiv gest (cveće, slatkiši, ljubavna pisma) dovoljni su da osvoje srce beznadežno romantične Vage. Vaga je verovatno jedan od najljubavnijih znakova zodijaka, oni samo vole da budu u vezi i teško podnose samoću. Savršen izlazak za Vage je verovatno koncert ili ples i zabava u baru. Ovo je društveni znak sa kojima možete da provodete vreme sa zadovoljstvom. Briga "medicinske sestre" im ne treba. Videvši kako se ponašate one su, 100% kompatibilne, one okružuju suprotni pol sa toliko pažnje da se osećaju zaista posebno, kako u spavaćoj sobi, tako i van nje.

Škorpija - Stil upoznavanja: zavodljiva

Strastvene (da ne kažemo - požudne) Škorpije nisu tako jednostavne kao što izgledaju. Oni traži duboku emocionalnu vezu; treba im partner koji stoički trpi udar ljubavi (nema sumnje da pored nje neće biti dovoljno). Po pravilu, Škorpioni preuzmu inicijativu u svoje ruke kada je u pitanju bliskost. Oni vole da upoznaju ljude koji razumeju i prihvataju njihova promenljiva raspoloženja i težak karakter. Neophodno je da prihvatite činjenicu da oni uzimaju uzde u krevetu i već na prvom sastanku će vas odvesti do kreveta. Prilično agresivno ponašanje može biti veoma interesantno za pravog partnera - nikad ne znate šta da očekujete od Škorpiona u sledećem trenutku.

Strelac - Stil upoznavanja: Avantura

Oni su u potrazi za ljubavnicima sa otvorenim, filozofskim pogledom, kojima nisu strana čulna zadovoljstva: seks na otvorenom pod zvezdama, bioskop na originalnom jeziku - njihova duša traži slobodu i nezavisnost u svim svojim manifestacijama. Kada je u pitanju upoznavanje, Strelac voli neobično. Oni će vas oduševiti i odvesti na sajam organskih proizvoda. Predstavnici ovog znaka mrze predvidljivost. Želja da se steknu nova iskustva često ih dovodi u spavaćoj sobi (ili negde drugde) već na prvom sastanku. Oni se ne boje da probaju nešto novo, uzbudljivo i otvoreno za eksperimentisanje.

Jarac -Stil ljubavi: Savršen

Jedna od glavnih karakteristika Jarca: finansijska i emocionalna stabilnost. On je uvek spreman za dugu listu dostignuća. Neverovatno vredan, uvek drži so cilja, tačno zna kako i šta želi od života. Oni žele da vide pored sebe ljubavnika sa dobrim ukusom, koji je spreman da podeli sa njima najviša čulna zadovoljstva. Jarčevi ne varaju druge, kada je u pitanju zabavljanje. Ako oni vole - to je veoma jak osećaj. Ako ne? Oni se ne igraju osećanjima drugih, čak i tokom prvog ili prolaznog pozdrava - traže nekoga s kim mogu da izgrade ozbiljnu vezu. Ako se varnice nisu pojavile, neće vam dati drugu šansu – potražiće novog partnera.

Vodolija -Stil za upoznavanje: Uzbudljiv

Kreativni i talentovani Vodolije vole da vode ljubav na slučajnim mestima. Međutim, ne očekuju da se njihova seksualna spontanost otkrije na prvom sastanku. Da pokažu svoje erotske talente (oni ih imaju dosta), oni treba da se osećaju prijatno sa partnerom, a to može potrajati prilično dugo vremena. Predstavnici elementa vode, definitivno se lako ne zaljubljuju pa čak i u početku mogu da se čine okrutnim i hladnim (čitaj - mirnim i razumnim). Dobra vest: ako se Vodolija ponaša sa vama zabavno i opušteno kao stari prijatelj, vi ste na pravom putu.

Riba - Stil ljubavi - Senzualna

Ribe su veoma osetljivi i odani ljudi, ali lako padaju u stanje samosažaljenja - što ih čini idealnim "žrtvama" za one koji žele vezu samo za seks. Oni su u stanju da prelaze velike razdaljine kako bi zadovoljili svoje partnere, tako da možete slobodno da ih zamolite čak svake nedelje. Još jedna karakteristika znaka - oni ne mogu da odu. Ako im se ne sviđa partner, ili sastanak nije prošao na najbolji način, oni neće pričati o tome, ali će jednostavno nestati.

Izvor: tvbest/nadlanu

Pogledajte još