DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MART: Bikovi se upuštaju u poslovni rizik, Rakovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Mars, vladalac vašeg znaka u Strelcu u napetom aspektu sa Neptunom donosi mogućnost energičnog rešavnja problema koji se tiču svega što posedujete, bilo da se radi o nekretninama, novcu, društvenom statusu ili nečem što vam je veoma bitno. Dobar savet jedne Raka ili Bika bi vam i te kako dobro došao.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Rođeni u aprilu mogu očekivati podršku od strane nekog drugog Bika, Lava, Ovna ili Riba. Spremni ste da uđete u nov posao ma kako izgledao rizičan. Plemeniti ste i štitite interese onih koje smatrate na bilo koji način ugroženim. Moguća vest o novcu od osobe koja se bavi privatnim biznisom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Ako ste majski predstavnik znaka pomalo ste opušteni uživate u onome što ste do sada stekli ili postigli. Ipak, planirate nove poslove, razmišljate o ulaganju novca u nekretnine. Ako ste junski Blizanac, oslanjate se na podršku jednog Ovna ili Lava koji su to i obećali da će učiniti.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Venera i Neptun iz Riba pod dobrim uticajem Meseca u raznim poslepodnevnim satima može značiti mogućnost da svojom harizmatičnošću impresionirate nekog ko vam je veoma bitan za vaš rejting u društvu. Nikoga ne ostavljate ravnodušnim i to je dobro za posao kojim se bavite.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Julski predstavnici vašeg znaka prilično su opušteni i koriste neke pogodnosti što nije dobro za mlade Lavove. Sada je vreme da koristite na najbolji način mogućnosti koje su pred vama, moguće u vezi sa stručnim usavršavanjem ili poslom u inostranstvu.Trudite se da ostavite povoljan utisak na jednog Bika ili Vagu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Dobićete poziv od osobe na koju niste računali.Nemojte sebe preterano opterećivati onim što se nije dogodilo. Kod vas se smenjuju optimizam sa sumnjičavošću i povremenim pesimizmom. Bik i Rak vam mogu pomoći da se snađete u nečemu što je vaše glavno profesionalno opredeljenje.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Trudite se da posao obavite što je moguće efikasnije i da se preterano ne udubljujete u tuđe probleme člak i ako se radi o nekom ko vam je veoma drag. Želite da sebi obezbedite psihički mir i da ne dopustite da vas bilo ko izbaci iz ravnoteže. Postajete svesni nekih greška u radu sa Vodolijom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Verujete u mogućnost obnove saradnje sa jednim Rakom ili Bikom, naročito ako budete u prilici da sa njima postignete dovogor o bitnim pitanjima. Nekome je veoma bitno sa sa vama nastavi da posluje i učiniće sve da bi se to i dogodilo. Moguć je poziv od Riba u vezi sa poslom koji bi vam omogućio čest boravak u inostranstvu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Neko želi da vam da na znanje da je spreman da vam izađe u susret i to će se i dogoditi ako vam se javi jedan Lav ili neki Ovan. Vodolija želi da vam da na znanje da će biti voljna da vam pomogne u vezi sa poslom koji želite da započnete sa strancima. Dobijate vest od drugog Strelaca.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Dobijate poziv od jednog Raka koji vam želi sve najbolje i koji želi da sa vama nastavi saradnju posredstvom jedne Škorpije. Osećate se dobro u društvu Riba ili Bika kojse su spremne da sa vama naprave dogovor o bitnim probleima. Moguća vest o dobitku od jednog Bika ili Vage.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Uvereni ste da nemate način da ispravite grešku u radu sa jednim Rakom ili Ribama. Želite da se pomirite sa nekim ko vas najverovatnije iz nekih razloga izbegava ili ne želi da vam da na znanje da treba da pristanete na neke njegove uslove. Pristanete na razgovor sa Bikom.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Verujete da vam je naklonjen Rak i on će to i dokazati na način koji je najbolji za vas, verovatno će pristati na vaš način rada ili će pokazati inicijativu u vezi sa nečim što je veoma bitno za nastavak asradnje. Trudite se da nastavite druženje sa Bikom. Dobijate poziv od Škorpije u vezi sa zajedničkim izlaskom.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još