IVAN IVANOVIĆ ODLEPIO ZA NJOM: Ko je Beograđanka koja je ukrotila poznatog voditelja

Iako su ga često povezivali sa skoro svakom devojkom u čijem se društvu našao tokom burnih kafanskih noći, Ivan Ivanović je posle razvoda tek nedavno shvatio da je jedina devojka sa kojom sebe vidi u budućnosti mlada Nikolija Radojević.

- Njih dvoje se znaju dve-tri godine i uvek su među njima sevale varnice. U početku im je prepreka za nešto više od prijateljstva bila razlika u godinama, ali Ivan je mlad duhom, tako da su vrlo brzo tu barijeru prevazišli - prenosi Blic.

(old_image)

- Kad god je u Nikolijinom društvu, Ivan se potpuno promeni. Poznato je da voli da bude glasan i da vodi glavnu reč, ali sa Nikolijom je drugačiji. Svi njegovi prijatelji su primetili promenu. Izgleda da mu je veoma stalo do Nikolije i do toga šta ona o njemu misli. Reklo bi se da se baš zaljubio. On je veoma pažljiv prema njoj i ispunjava joj svaku želju. Posle duže vremena Ivan Ivanović se oseća srećno i zadovoljno u društvu neke devojke - kaže naš izvor.

Podsećanja radi, Ivan se 2012. godine razveo od supruge Zorice jer, kako je pričao, jednostavno su im se putevi razišli, ali su ostali u fenomenalnim odnosima. Čak se često i viđaju zbog obaveza prema ćerki Staši.

(old_image)

Izvor: Blic

Pogledajte još