DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MART: Lavovi započinju novi posao, Škorpije očekuje naporan dan

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Imate način da rešite problem, naročito ako radite sa osobama koje imaju u vas poverenja. Veoma ste intuitivni ali ne bi trebalo da dopustite da kod vas preovlada strah i da budete pod uticajem osoba koja smatraju da treba da vas na nešto nagovaraju. Postupite po svom nahođenju.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Dobri saradnici i prijatelji su ono što vam je preko potrebno a trenutno imate na koga da se oslonite Naglašen znak Strelca sa Marsom i Saturnom na vas deluje razdražujuća a u priličnoj meri i na vaše saradnike. Bilo bi dobro da pokažete dobru volju da nekom nešto oprostite ili da preko nečega pređete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Merkur u Ribama nimalo ne odgovara predstavnicima vašeg znaka jer ste preosetljivi, previše lebdite u snovima i gradite kule u vazduhu. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljivji i da prihvatite ono što je trenutno relano i moguće a verovatno da se odnosi na posao sa prijateljima u inostranstvu.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Mesec u vašem znaku u dobrom aspektu sa Suncem može doneti potrebu da sa nekim budete u harmoničnim odnosima. Imate način da se pomirite sa Lavom ili Ribama i verovatno ćete to i učiniti. Bik vam je odan prijatelj i kada vas kritikuje. Možete dobiti neočekivani poziv od nekog koga dugo niste srelui a živi u inostranstvu.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Spremni ste da započnete posao sa kolegama sa kojima ste nekada radili ali i odugovlačite sa donošenjem važnih odluka. Samo od vas zavisi kako će se odvijati vaša karijera. Imate velike potencijale i podržavaju vas oni koji vas vole i ovama misle sve najbolje. Moguća je nervoza zbog početka novog posla.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Oni sa kojima dolazite u kontakt u velikoj meri vas opterećuju i trebalo bi da budete spremni da u nečemu popustite ili da prihvatite neke savete. Veoma ste racionalni i pored toga što vam saradnici daju predloge koji su pomalo nerealni po pitanju realizacije. Ako vas Lav nervira, dajte mu to na znanje.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Sve što radite imaće nekog efekta na duži rok, trenutno su vam potrebni dobri nervi da biste uspeli da se snađete u poslu koji je prilično naporan, možda i fizički. Imate priliku da pređete na drugo radno mesto, moguće negde u okviru medija i trebalo bi da to iskoristite. Nemojte robovati navikama koje vam ne prijaju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Sunce u Ribama u dobrom aspektu sa Mesecom u Raku može doneti mnogo toga dobrog ako ste tolerantni, plemeniti i spremni da se uključite u poslove koji bi mogli biti veoma profitabilni. Ne odgovara vam tranzit Marsa i Saturna preko astrološkog polja novca, donosi naporan rad a malu zaradu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Mars i Saturn u vašem znaku donose konfuziju, velike ambicje bez realne osnove da bi mogle da se ostvare. Moguće da ćete potražiti nekadašnje saradnike ali pitanje da li će vam i oni dati savet koji vam je trenutno potreban. Mogući su manji finansijski problemi. Trudite se da nađete podršku u porodici za vaše ideje.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Pluton u vašem znaku daje vam harizmatičnost, moć logičnog rasuđivanja i sposobnost da se snađete u situacjii koja trenutno nije baš sjajna, naročito ako niste zadovoljni stanjem u domu ili od vas porodica očekuje previše. Pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju sa Lavom i Ribama i to će vam poći za rukom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Očekujete da vam se javi neko s kim ste pravili planove u vezi sa velikim projektima koji se odnose na strance. Ne ulazite u nepotrebne rasprave oko nečega što nije bitno. Previše dopuštate Ribama, Devici i Lavu da se mešaju u vaš delokrug rada. Moguća je povoljna vest u vezi sa novcem.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Mnogo planova, mnogo želja, mnogo planeta u vašem znaku čini vas potpuno nerealnim i nedovoljno spremnim da se snađete u situacji koja je veoma stresna. Imate način da se dogovorite sa nekim koga dobro poznajete iako možda niste zajedno do sada radili. Pokušajte da napravite dogovor sa Devicom i Blzancima koji su prilično konfuzni.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva NaDlanu

Pogledajte još