fbpx

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MART: Rakove očekuje napredak na poslu, Škorpije dobijaju poziv iz inostranstva

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Ako se bavite sportom, takmičarskom delatnošću, imate jaku konkurenciju, poznati ste u javnosti, strepite od mogućih spletki ili bilo kakvog sukoba do koga može doći sa onima sa kojima vi želite da po svaku cenu ostanet u dobrim odnosima. Dobijate poziv da se sretnete sa nekim predstavnikom vatrenog znaka koji vam može pomoći da se afirmišete.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Ne okelvajte nego uradite ono što je potrebno ali ipak budite oprezni u radu sa Vodolijama, Lavovim i Strelcima. Dobro će vam doći povervljiva informacija od jednog Jaraca. Moraćete i vi njemu za uzvrat da nešto otkrijete. Trebalo bi da razmislite o privatnom poslu koji bi mogao da vam vrlo brzo donese profit.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Sunce, Venera i Merkur u Ribama čine vas veoma zainteresoanim za posao sa strancima. Možete dobiti poziv za put, na simpozijum, vest o stipendiji ili neku sličnu povoljnu ali ne i proverenu vest. Možete ostvariti dobru komunikaciju sa umetnicima ili sa osobama koje se ističu nekim posebnim talentom.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Veliki napredak moguć je u okviru posla sa strancima, u nauci ili u nekoj delatnosti u kojoj ste usredsređeni na rad sa mladima. Ako se bavite spotom ili poslom koji zahteva da nemate stalno radno vreme, predstoji vam iznenadni poziv iz inostranstva. Naglašen znak Riba može doneti ponudu od nekog na koga niste računali.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Vodite poverljive razgovore sa osobama koje su oduvek bile spremne da vam se nađu pri ruci i da vam daju tačne informacije. Nekome je veoma stalo da vam da na znanje da možete da na njega računate. Rak, Bik ili Ribe su za vas trenutno vaš glas razuma. Imate mogućnost dobitka dobre ponude.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Pokušavate da nađete način kako da ostvarite što veću zaradu naročito u radu sa osobama iz udaljenih krajeva, moguće iz inostranstva. Odućevljava vas pomisao da biste mogli da sklopite posao sa Bikom ili Rakom. Imate mogućnost nastavka saradnje sa nekim o kome imate izuzetno lepo mišljenje.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Mars i Saturn u astrološkom polju poslovne komunikacije donosi nove mogućnosti kada je u pitanju saradnja sa strancima. Možete dobiti vest o unapređenju ili dodatnu dužnost koja će vam imponovati ali će vas i dodatno opteretiti. Pokušavate da se sretnete sa nekim koga dugo niste videli a želeli biste da zajedno radite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Pokušajte da stupite u kontakt sa Rakom, Lavom ili Strelcem jer će vam od njih zavisiti razvoj situacije kako na poslu tako i u domu posebno ako se mladi, ili ako se bavite privatnim biznisom a vi obezbeđujete materijalnu sigurnost porodici. Moguć poziv iz inostranstva od Riba.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Pokušajte da nađete način kako da rešite finansijski problem. Osoba iz inostranstva, moguće dugogodišnji kolega od najvećeg je uticaja na posao koji radite. Imate utisak da od njega mnogo toga zavisi. Regulišite zaostala plaćanja i obaveze prema prijateljima.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Jedan od povoljnih dana ako budete spremni da se javite nekome kome ste obećali da ćete to učiniti. Dobro se slažete sa vodenim znacima i bićete spremni da učinite ustupak, naročito u vezi sa poslom koji bi trebalo da radite zajedno sa jednim Bikom, Škorpijom ili Ribama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Moraćete da pristanete na uslove koje vam postavlja šef ili neko ko vam je neophodan u poslu ali to neće biti tako loše po vas kako vam se čini. Dobro će vam doći savet Raka, Riba ili jednog Jarca koji poznaje vašeg poslodavca. Uspeh na studijama ili u medijima.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

U situaciji ste da u priličnoj meri sebi iskomplikujete život. Imate priliku da saznate nešto što će vas možda razočarati. Vi ćete možda želeti da zatvorite oči pred istinom. Ipak ovaj problem će se nametnuti. Jedna Vodolija moguće da nije onoliko fer prema vama koliko vi smatrate da bi trebalo da bude.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.