IMATE LI VI DECO para za ovo planinarenje?

Ne znam da li je vama upalo u oči kao meni, da su u poslednje vreme naši najdraži selebovi ozbiljno navučeni na svadbe.

Bas juče listam jedan ultra mega giga popularni magazin o poznatima i onima koji hoće to da budu, kad tamo naša popularna pevačica, zvaćemo je Grozdana, kuka kako je njenolj ljubavi, a od nedavno i braku sa znatno mlađim Boy Toy dečkom – došao kraj.

Moji dobro obavešteni izvori kažu da se golupčići ne rastavljaju zbog nedostatka ljubavi, nego je Grozdana obavila loš kasting, pa se ispostavilo da koliko god ona bila starija i znala, uz svu njegovu mladost Boy Toy ne može. Moji izvori dodaju i to da se za to da Boy Toy ne može zna već godinama. A znano je da Stoperka može bez svega ali bez “henki-penki” zanimacija – baš nikako! Dobro, lepo je bilo dok je trajalo a trajalo je… Sad će ona da izda novi album i kao i svaka dobro držeća teta u godinama da ga rasproda, jer ovo naše seoce u poslednje vreme obožava nesrećne žene, koje pevaju o velikim ljubavima.

Dok sam se bavila golupčićima, jos jedna zanimljiva bračna estradna sapunica u nastavcima, samo iz “lijepe njihove” sasvim je slučajno kao u pesmi Saše Kovačevića došla do mene. Naime, Džepna venera plave kose i dalmatinskog porekla kojoj je života želja da postane Stevka kad poraste prvo je objavila udaju sa svetski poznatim takođe znatno mlađim muzičarem.

Prvo smo o njima čitali kako je to velika ljubav, pa par meseci posle da je kraj jer je nemoguće održati vezu kad on stalno ima koncerte po svetskim metropolama, a ona po srpskim klubovima, da bi na kraju mediji objavili i svadbena zvona, pa na kraju – da nema ništa od svadbe Venere i muzičara. Nije mi đavo dao mira, pa sam okrenula sve alapače koje znam duž lijepe njihove kad ne lezi vraže stvarno nema ništa od svadbe i to s razlogom.

Navodno, kako se priča po kuloarima gde svoju bedno malu platu nekako nakucavaju jako glupim tekstovima medijski radnici lijepe njihove, Venera baš nije naklonjena polu svog budućeg, a ni on njenom pa su to zapravo samo naslovne strane za tatu mamu i ostalu zaludnu rodbinu, jer Veneri lete tridesete, a i njegovi su izvalili da nešto s njim baš i nije pod vinklu. Eto, tako majka Ceca bi rekla “Pazi s kim spavaš”, a ja ću pazi koga ženiš, ovaj ševiš.

Na tu temu je i tužna priča o nekadašnjem samoproglašenom beogradskom plejboju rodom iz Zemlje stijenja i kamenja koji je advokaturu zamenio politikom. Zvaćemo ga Đetić. O njemu su kružile glasine i da ima probleme kao Boy-Toy iz prve priče ali i da voli dečake. Sve vreme on je brižno gradio reputaciju zavodnika i uspešnog poltičara. Onda se negde pogubio, kažu da ga Vulfi baš ne miriše, politička karijera mu krenula na dole i sad ga viđaju dokonog, na bukvalno svakom prijemu u gradu i uvek blizu švedskog stola. Priča se i da redovno obilazi sahrane, povuče gutljaj radže “Za pokoj duše”, osladi se koljivom i pogačom, promrmlja neku u fazonu “Šta ti je život!” ili “Spasila se!”, podeli koju vizitku i tako prođe dan.

Posebno je bilo zabavno juče, priča mi sekretarica jednog ministra. Đetić je zvao redom sva ministarstva u Vladi Srbije, Skupštinu Srbije, kabinet Predsednika… Jedino valjda Vulfija nije smeo da zove. Povod ovog grozničavog telefoniranja je činjenica da Đetić nije dobio pozivnicu za prijem koji je u Skupštini Srbije održan u čast Princa Čarlsa i drage mu Kamile. Kako je spisak zvanica uz strogi protokol i bezbednosne mere zatvoren par dana ranije. nije bilo ni teoretske šanse da neko očajnog Đetića ubaci na ovaj prestižni prijem. U momentu kada šaljem ovaj tekst još nisam čula od svojih doušnika u Vladi šta se dešavalo na prijemu – ali sledećeg petka ćete čuti i to. Ne bi me čudilo da je Đetić pokušao da uđe na prijem na neki ulaz za poslugu prerušen u “prodavca luka”, kao u seriji “Alo, alo”.

Jedan drugi političar, zvaćemo ga Džordž, nekad je igrao u premijerama a sada je “u nekom drugom filmu”, kažu da jedva sastavlja kraj sa krajem. Živi u oronuloj kući u Višnjičkoj banji, ostao mu je jedan vozač/telohranitelj i sekretarica – ali je potpuno švorc. Majka njegovog vanbračnog deteta lepo se snašla i vodi jednu uspešnu suhomesnatu firmu. Skoro ona njemu da plati alimentaciju a ne obrnuto kao što je red. Za to vreme on pokušava da namakne neku kintu predavanjima po egzotičnim zemljama, ali avaj i toga je sve manje. Ako se na sledećim izborima ne dočepa vlasti – mrka kapa. Nema više devojčica, nema lagodnog života na koji se naviklo, tuga i čemer na sve strane.

Njegov kolega, takođe neuspešni političar, zvaćemo ga Šiler, pored silne želje da se vrati u parlament – muku muči i sa mlađanom ženom koja je, kako sam čula, i pored silnih izliva ljubavi na zajednčkim fotografijama i na društvenim mrežama od dosade (brašno brzo dosadi) počela da upražnjava planinarenje. E sad deca koja su sa njom planinarila imala su malo više para od Šilera što je nju dodatno privuklo pa se čitava stvar umesto prolazne romanse – završila kao ozbijna bračna kriza. Hoće li Šilerov povratak u Parlamentu u društvu Džordža i Ćope – ponovo doneti mir u bračnu luku, ostaje nam da sačekamo i vidimo za mesec i po dana!

Do sledećeg petka tačno u podne – ljubi vas vaša Gossipica!

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.