MOLI DA GA POŠTEDE: Kakva kazna čeka Željka zbog napuštanja Parova

Porodica Željka Stojanovića, koji je svojevoljno napustio dalje takmičenje u šou programu “Parovi“, na sve načine pokušava da ubedi produkciju Hepi televizije da ne tuži ovog učesnika, jer je kazna za nepoštovanje Ugovora iznosi 20.000 evra, koliko oni nemaju da plate.

Prema pričama nekih iz njijhove najbliže okoline, Željko Stojanović, koji sebe često predstavlja kao Betmena, Svaroga, ili se poistovećuje sa nekim drugim bićima iz mašte, poželeo je i da njegova priča o napuštanju rijalitija „Parovi“ bude nalik kadrovima filma.
Nije razmišljao o sankcijama nepoštovanja potpisanog Ugovora. Iz tog razloga angažovao je istog advokata kojeg i Jelena Golubović, kako bi oboje nekako pokušali da izbegnu plaćanje visoke kazne zbog kršenja Ugovora.

Produkcija Happy televizije podseća da ukoliko učesnik “Parova“ napusti takmičenje mimo jasno određenih pravila, ostaje bez zarađenog honorara i snosi druge posledice prema Ugovoru, koji podrazumeva plaćanje kazne od 20.000 evra. Pravila napuštanja takmičenja su jasna: publika, glasovima izbacuje, odnosno zadržava učesnika u vili, ili takmičar napušta “Parove“ odlukom produkcije. Naravno, apsolutno je dozvoljeno da se takmičenje napusti usled neke porodične tragedije, zdravstvenih problema, itd.

Željko je napustio takmičenje na nekoliko dana u dogovoru sa produkcijom, kad je upućen na operaciju i bolničko lečenje, a troškove je snosila Hepi televizija, koja je dužna da brine o zdravlju svih učesnika”, rečeno je u Hepi televiziji.

Oporavljen, nastavio je takmičenje, a sve vreme je produkcija bila u kontaktu sa njegovim roditeljima, koji su hvalili brigu zaposlenih u Hepi televiziji i pozdravljali njihovu požrtvovanost oko Željka.

Nije tajna da pojedini učesnici rijaliti programa odluče da napuste šou, odustanu od daljeg takmičenja za visoku novčanu nagradu, ili požele da se vrate, pa mole produkciju da im „progleda kroz prste“ ovu nesmotrenost, jer ne bi da ostanu bez honorara, a posebno bi da izbegnu kaznu po ugovoru od 20.000 evra.

Učesnicima zabavno humorističkog programa „Parovi“ apsolutno su zagarantovana ljudska prava, ali oni sami predlažu scenarija kako bi bili zanimljiviji javnosti, čime se gledaocima čini da nije tako“, kažu u produkciji Hepi televizije.

Izvor: svet.rs
Foto: Instagram/željko stojanović

Pogledajte još