fbpx

Održana najslađa trka u gradu Mama & Beba i Nivea Baby Puzijada

Tržni centar Delta City na Novom Beogradu postao je mesto okupljanja porodica i beba puzalica. Bebe raspoređene u dve grupe, do deset meseci i starije, takmičile su se u puzanju, a roditelji i rodbina su navijali za svoje male takmičare. Beba koja je u svojoj grupi, puzeći u jednoj od šest traka, bila najbrža, ušla je u trku za najbolje sveukupno vreme.

U mlađoj grupi najbrže su bile bebe Lena Slavković, Todor Damjanović i Filip Matković, a ovog puta je pobedila damica Lena. U starijoj grupi joj se na pobedničkom postolju pridružila i Leona Lazić.

Najbrže bebe puzalice u starijoj grupi bili su Ognjen Stanić, Lazar Kovačević i Katarina Gajić.

Učesnici su dobili primerak časopisa "Mama i Beba" i vredan paket brenda Nivea Baby, a pobednike je Nivea Baby posebno obradovala pobedničkim paketom.

Roditelji su jednako uživali kao i njihovi mališani, bodreći ih i animirajući raznim rekvizitima. I ove godine na cilju su se našle omiljene igračke, telefoni, TV upravljači, mamina i tatina obuća, tableti, slatkiši i razni omiljeni predmeti za kojima su bebe radosno puzale. Starije bate i seke su se igrale u posebno pripremljenom NIVEA dečijem kutku u sklopu kog je bila organizovana radionica slikanja i ambijent za zabavno fotografisanje.

Informacije o ovoj i o sledećoj Nivea Baby Puzijadi svi zainteresovani mogu pronaći na Facebook stranici i časopisu "Mama i Beba", kao i na društvenim mrežama kompanije Nivea i tržnog centra Delta City.


Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.