#Winterfest2016 Nevena Zelunka Cvijetić, Hleb & Lale: Gastro blogeri bi bili odlični promoteri vina!

Ove godine kao i prethodnih program će biti raznovrstan, a pored vinske edukacije i salona, festival je dobio i dva gastro panela. Od degustacija vina i hrane do afterpartya i skijanja, svako će uživati. Cilj festivala je edukacija učesnika kroz vinske i gastro panele, interaktivne radionice, vinske izlete, takmičenje u kuvanju, vinski salon i kratak kurs o vinu.

Na panelu "Food Around the World" učestvovaće i Nevena Zelunka Cvijetić, autorka bloga Hleb & Lale.

Vaš blog je prepun divnih recepata za različita jela. Koliko koristite vino u pravljenju hrane, a koliko kao dodatak hrani?

- Vino najčešće koristim kada pravim rižoto. Moram da priznam da ga ne koristim previše u kuvanju ali je ono svakodnevni dodatak- dok pripremam jelo, obavezno pijuckam vino 🙂

Osim što ste bloger, ujedno ste i fotograf, što se može videti po vašim fenomenalnim fotografijama. Čaša ili flaša vina danas su obavezan deo dobre Instagram fotografije, da li i vi imate takav utisak?

- Flaša/čaša vina uvek ukazuje na to da je uključeno posebno uživanje u obrok. Bilo da je to ugođaj koji smo sebi sami namestili, bilo druženje ili neka elegantna večera. Vino možda nije ključno za izgled fotografije ali u mnogome doprinosi dočaravanju atmosfere koja se dešava na fotografiji.

Da li su blogeri ti koji bi danas najbolje promovisali vinsku scenu putem svojih preporuka i da li ste imali takvih ponuda?

- Gastro blogeri bili odlični promoteri vina! Mislim da bi na taj način širili vinsku priču na neki drugačiji način i možda tako doprli do ljudi koji nisu toliko upoznati sa vinima.

(old_image)

Informacije o cenama smeštaja koje idu već od 69 evra za tri dana (u cenu uključen i "Vinski pasoš")u MK Mountain Resort ili Jolly Kop Apartmanima, popustima, vinskom pasošu i programu možete pogledati na sajtu www.color.rs/winterfest2016/

Informacije za smeštaj i prevoz jelena.jahura@color.rs
Informacije za program i izlagače jelena.savic@color.rs

Pogledajte još