HOROSKOP ZA 19.MART: RIBE su malo nervozne, ŠKORPIJA vrlo efikasna!

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Sunce se sprema da uže u vaš znak i donosi dobre mogućnosti na poslovnom planu, naročito ako imate želju da započnete nove poslove ili da obnovite saradnju sa strancima. Ovo je jedan od onih dana kada ste veoma optimistični i raspoloženi za druženje sa Lavom ili Strelcem.
 
BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Vaša ideja u vezi sa proširenjem saradnje u okviru privatnog posla zahteva da uspostavite kontakt sa nekim ko je veoma raspoložen da sa vama uđe u partnerski odnos.Dan je povoljan za porodični razgovor i za kontakt sa neki ko vam je ponudio neku vrstu saradnje, moguće da se radi o nekoj vrsti privatnog posla.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Verujete onima koji su vam obećali pomoć verovatno ćete biti spremni da se uključite u neke nove poslove sa mnogo entuzijazma, naročito ako vas podržavaju Vodolija, Lav ili Ovan. Spremni ste da se aktivirete u medijima ili nekom PR poslu. Moguća povoljna vest o novcu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Trudite se da ostavite povoljan utisak na nekog koga treba da ubedite da ste u pravu ili da bi trebalo da prihvati vašu ponudu. Saradnja sa vatrenim znacima, ako je ranijeugovorena, može doneti profit i dobre poslovne veze. U protivnom, ne insistirajte na nečemu za šta niste sigurni da će vam doneti bilo kakvu korist.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Verujete da će vam jedan Ovan, Vaga ili Strelac pružiti još jednu šansu i da ćete moći da nađete interes u nastavku saradnje sa onima koji su vas omalovažavali. Preosetljivi ste i previše burno reagujete na nepravdu. Dan je povoljan za one koji žele da sebi obezbede specijalizaciju ili razmišljaju o nekoj vrsti usavršavanja.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Povoljan dan za većinu predstavnika vašeg znaka ako žele da nastave saradnju sa Ribama, Bikom ili Škorpijom. Nije vreme da zatežete odnos sa onima koji vas ne vole i dali su vam to na znanje, iz bilo kojih razloga. Ne trošite energiju na nepotrebne aktivnosti.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Kontakti sa osobama iz medija donose ne samo satisfkaciju nego mogućnost da se eksponirate i van granica zemlje. Velike ideje padaju vam na pamet i bilo bi dobro, ako imate smisla za muzku ili pisanje da se tome posvetite. Za sportiste ovo je sjajan dan ali i za sve koji su prisutni u javnosti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Trudite se da budete efikasni i najvažnije vam je da se dobro spremite za ono što vas čeka, verovatno mnogo posla. Imate mogućnost da se u okviru svoje struke istaknete i date na znanje kolegama da ste spremni na svaku vrstu dogovora koja je u obostranom interesu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Ovo je jedan dinamičan dan pun raznih događaja. Mesec prelazi preko vatrenog Lava i čini vas aktivnim i spremnim da se uključite u nove poslove a Sunce se sprema da uđe u Ovna što vam odgovara. Uspostavićete kontakt sa onima koje dugo niste videli ili ćete postići dogovor po važnim pitanjima.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka možete očekivati prijatan poziv od nekog ko radi u velikoj marketinškoj agenciji ili ćete voditi razgovore o nastupajućem poslu. Dobićete poziv od Jarca ili Škorpije i najverovatnije ćete uspeti da se dogovorite u vezi sa nastavkom saradnje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIU
Odogovara vam veče, naročito ako ste majski predstavnik ovog znaka se Sunce sprema da uđe u Ovna što podstiče vašu kreativnost. Ako ste rođeni u januaru, korsitite svoj uticaj koji imate na Ovna i Vagu, oni vas poštuju i prihvatiće vaš predlog u vezi sa novim poslom.Ne oklevajte da prihvatite poziv Strelca.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Pomalo ste nervozni i nespremni na kompromis sa Blizancima.. Obnova saradnje sa Ovnom, Vagom, Bikom ili nekom drugom Vodolijom čini vas spremni da se prihvatite velikih poslovnih poduhvata. Pravite velike planove i verovatno ćete imati prilike da se sretnete sa onima koji žele da vam pomognu.

Izvor: conopljanews

Pogledajte još