fbpx

MOŽDA IMATE VISOKO MIŠLJENJE O SEBI: Proverite da li smatra da ste LAKA ŽENSKA!

Ako se pitate kakav utisak ostavljate na muškarce, evo nekoliko odgovora na vaše pitanje. Ukoliko se prepoznate u nekom od ovih tipova, budite sigurni da ste za iskusne zavodnike izuzetno lak plen.

Često ste depresivni
Konstantna depresija zna toliko da uguši ženu, da prosto nije sposobna da trezveno razmišlja. Čim naiđe neki frajer koji joj pruži trunku pažnje, hvata se za njega kao za slamku spasa. Veliki zavodnici ovo znaju, pa iskorišćavaju trenutno stanje svih “dama u nevolji”, ne razmišljajući o posledicama.

Volite da udovoljavate drugima
Ukoliko ste jedna od ovakvih žena, to znači da ste ujedno i laka meta zavodnika. Vi više mislite o tuđim, nego o sopstvenim potrebama, padate na prvu foru koja je izletela iz muških usana, lako se vezujete za frajera i radite sve što želi, a kada ga smorite i počne da beži od vas, dopuštate mu da vas gazi, samo kako biste ponovo pridobili njegovu ljubav.

Imate bujnu maštu
Devojke koje imaju bujnu maštu, spadaju u lake mete. Njihova sposobnost da zamisle brda i doline koje im neki muškarac obećava vrlo lako može da ih uvuče u problem ukoliko ta obećanja nemaju veze sa realnošću. A najčešće je upravo tako, s obzirom na to da je za iskusne igrače obećavanje kula i gradova jedan od sigurnijih načina hvatanja “lakog plena”.

Seks je vaš kec u rukavu
Ukoliko koristite krevet kao način za pronalaženje ljubavi, na pogrešnom ste putu. Stupanje u seksualne odnose pre nego što ste bar dva puta popili piće u gradu svakako da odaje utisak lake ženske, a to je upravo ono što muškarci s uživanjem iskorišćavaju. Na taj način ne samo da nećete pronaći dečka, već ćete ostati nasamareni i u čak 99 odsto slučajeva “kratkih rukava”.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.