fbpx

SKANDAL U BEOGRADSKOM VRTIĆU: Dečak pronađen u toaletu vezanih ruku!

U dečjem vrtiću “Sunce” u Mirijevu se navodno dogodio incident kada je jedna majka došla po svoje dete. Ona tvrdi da je zatekla mališana u kupatilu kome su bile vezane ruke.

Vaspitačice su se, navodno, branile opravdanjem da je mališan nemiran, a u Predškolskoj ustanovi “Zvezdara” tvrde da je došlo do – nesporazuma, pišu Večernje Novosti.

Iznemogao od plakanja, sedeo je na noši sa rukama vezanim duksericom tako da ne može da ustane. Ovo je prizor koji je majka deteta, koji pohađa stariju jaslenu grupu uzrasta do tri godine, zatekla u četvrtak nešto posle 14 časova, kada je došla po svoje dete.

U petak je majka, koja je pronašla dete u kupatilu, išla na razgovor sa zaposlenima i direktorkom, gde su pokušali da je ubede kako će dotična biti disciplinski sankcionisana, ali da je potrebno strpljenje – tvrdi Petar, prijatelj žene koja je vezanog mališana pronašla u toaletu.

Iz PU “Zvezdara”, u okviru koje se nalazi i obdanište “Sunce”, kažu da su obavešteni o slučaju, ali da je posredi nesporazum.

Došlo je do nesporazuma. Radimo na tome i dok se ne utvrdi šta se tačno dogodilo, ne možemo iznositi nikakve zaključke – rekla je Snežana Petrović, direktorka PU “Zvezdara”.

Roditelji ostalih mališana nisu obavešteni o ovom događaju i bili su šokirani kada su od reportera “Novosti” saznali za incident.

Ipak, svi do jednog hvale vrtić i vaspitačice koje u njemu rade, iako ih je manje nego što je zaista potrebno.

Ovde brinu o svemu. Dete mi nikada nije bilo prljavo, uvek na vreme presvučeno, nikad ojeden nije bio. Sve nam javljaju, da li je i koliko spavao, da li je jeo. Sin ide u srednju jaslenu grupu, nikad nikakvih problema nije bilo – kaže jedan od roditelja.

Izvor: Novosti/Telegraf

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.