HOROSKOP ZA 20.MART: BIK dobija posao, BLIZANCI prave planove sa dragim osobama!

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
U vreme ulaska Sunca u znak Ovna,Mesec na kraju Lava potencira vašu spremnost da rizijujete jer je i Mars, vladalac vašeg znaka u vareom Strelcu. Ovo je za vas interesantan dan pun uzbuđenja.Verliki ste entuzijasta i ne odustajete od svojih planova ma čime da se bavite. Ako ste sportista ili umetnik, u medijima ste, imate mogućnost da doživite uspeh.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Venera, vladalac vašeg znaka u opoziciji sa Jupiterom i u napetom aspektu sa Marsom i Saturnom čini vas spremnim da rizikujete i da angažujete na poslu kojio bi mogao da vam donese dobru zaradu.Imate ideju kako da poboljšate svoje poslovanje i kako da uvećate prihode u radu sa odgovornim saradnicima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Pravite planove sa osobama u koje imate veliko poverenje i pokušavate da sa svima budete u dobrim odonosima.Mogući su poveći troškovi ali to vas verovatno neće zabrinuti pošto dugo već razmišljate kako da uložite novac ili da isplatite neke dugove.
 
RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Karijera i odnosi sa autoritetima naročito sa Ovnom ili Lavom su vam na prvom mestu i nećete dozvoliti nikome da vam govori šta treba da radite. Veoma ste ambiciozni, dajete jasno na znanje da želite da sami upravljate svojom karijerom. Dobijate vest o nekom vanrednom honoraru od Jarca, Vage ili Škorpije.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Mesec na kraju vašeg znaka i Sunce na opčetku Ovna donosi mogućnost nalaženja rešenja kada je posao u pitanju u radu sa strancima. Verujete da možete da se dogovorite sa nekim s kim ste već radili, moguće u inostranstvu. Planirate posao sa strancima ili sa osobama koje rade za stranu firmu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Brine vas finansijska situacija koja nije sjajna ali vi ćete ipak želeti da rizikujete i da ulažete neki dodatni novac u posao koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju. Pokušavate da se pomirite sa nekim s kim ste nekada radili a koga možda niste izvesno vreme imali prilike da sretnete.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Osećate se dobro u društvu osoba sa kojima ste uvek imali priliku da se dogovorite oko svega bez velikih problema. Tolearntni ste i pokazujete plemenit deo svoje prirode. Jedan Ovan, Lav ili Strelac, pokušavaju da vam daju na znanje da su spremni da sa vama rade ili da sa vama organizuju nešto što je vama veoma bitno.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Imate velike planove i ambicije i pokušaćete da se započnete neki posao za koji nemate baš neku veliku podršku. Ako vam se dopada ideja o proširenju posla sa Ribama ili Bikom, pokažite dobru volju i učinite im neku uslugu. Lav vas verovatno kritikuje, po vašem mišljenju bez osnova.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Za mnoge povoljan dan, naročito za one koji znaju šta hoće, imaju jasan plan i želju da obnove saradnju sa onima koji vas inače cene. Vaš temperament je vaš najveći neprijatelj.Nemojte biti impulsivni i nemojte donositi odluke u afektu ma čime da se bavite i ma koji posao želite da počnete.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Verujete da ste na pravom putu kada je u pitanju rešavanje problema koji se odnose na privatan biznis. Imate mogućnost da se dogovorite sa bliskim osobma, članovima porodice ili saradnicima u vezi sa vašim budućim planovima. Nemojte se previše nervirati ako nemate dovoljno novca trenutno, naći ćete rešenje

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Rođeni u januaru mogu očekivati neke povoljne vesti od Lava ili Ovna a rođeni krajem znaka od Raka ili Device. Sa Škorpijom predstoji važan razgovor u vezi sa nekim poslovnim planovima.Verujete da možete da ubedite jednu Ribu ili Jarca u ono što želite ne poštujući njihove želje.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Ne treba das se previše udubljujete u tuđe probleme, naročito ako ste rođeni krajem znaka i pokušavate da se uključite u neke nove projekte koji bi mogli da vam donesu nove poslove.Trudite se da budete u dobroj formi ali nemate mnogo vremena da se bavite sobom, više ste okrenuti realizaciji svojim ambicioznim planovima.

Pogledajte još