POZIV DIGAO POLICIJU NA NOGE: Kada su stigli nisu mogli da veruju šta su zatekli!

Zvezdarska policija dobila je jedne večeri tokom prošle nedelje uznemirujući poziv od Beograđanke M. P. (51), koja je jedva razumljivo izgovorila da ju je neko ubio. Patrole su hitno otišle na adresu sa koje je upućen poziv i tamo su u dvorištu zatekli ženu mrtvu - pijanu!

- „Ubili su me“, začuo se ženski glas koji je pozvao 192. Odmah je obaveštena najbliža patrola, koja se istog trenutka uputila na lice mesta. Kada su policajci stigli, žena je klečala u dvorištu svoje kuće. Bila je potpuno van sebe i odbijala je svaku komunikaciju sa policajcima. Ipak, istog trenutka su shvatili da je „ubijena“ od alkohola i da joj drugo ništa ne fali - kaže izvor „Alo!“.

- Ubrzo je pred kuću izašao i njen nevenčani suprug S. I. (49), koji je objasnio da nije prvi put da se tako ponaša, a da je najčešći razlog njenog neuravnoteženog ponašanja velika količina alkohola i lekova koje popije u kratkom roku - naveo je naš izvor blizak istrazi.

Te reči su, priča sagovornik „Alo!“, naljutile M. P., pa je verbalno napala svog nevenčanog supruga, sa kojim je u zajednici oko tri godine, uputivši mu salvu pogrdnih reči.

- Ipak, policijska patrola ga je ispitala kako bi proverila tvrdnje M. P. da ju je maltertirao i tukao, što je on negirao. S. I. je ispričao da je zapravo on često bio žrtva njenih fizičkih i verbalnih napada. Za sve to vreme, M. P. je vikala na svog nevenčanog supruga, vređajući ga - rekao je on.

Ispostavilo se da su reči S. I. tačne jer je utvrđeno da je za M. P. raspisana potraga zbog nasilja u porodici, dok je sada zaradila prijavu i zbog remećenja javnog reda i mira, pa je prenoćila u stanici.

Izvor:Alo.rs

Pogledajte još