RAT MEĐU KOLEGINICAMA: Sneža ućutkala Bekutu

U novoj sezoni “Zvezda Granda” strasti su sve uzburkanije, pa su tako sevnule varnice i između starih drugarica i koleginica Snežane Đurišić i Ane Bekute, koje su se na snimanju emisije posvađale.

(old_image)

Kako saznajemo, dok su dva kanditata pevala, Bekutu je pogodila numera koju je izvodio jedan od njih i počela je da plače. Došlo je vreme da svako od članova žirija iznese svoje mišljenje, Ana je obrisala suze i zahvalila se takmičaru na emociji koju je pružio, što je očigledno iznerviralo čeličnu ledi Snežanu Đurišić. Nju je Saša Popović pitao da prokomentariše nastup kandidata koji je raznežio Bekutu, na šta je ona rekla:

- Ja bih rado obrazložila svoje mišljenje, ali nemam kome - rekla je Đurišićeva, što je Bekutu uvredilo.
- Kako to misliš?! Veoma je ružno, Snežo, to što si rekla, zašto mi onda sedimo ovde, ako ti nemaš kome da obrazložiš? Šta sad ovo treba da znači? - brecnula se Ana, ali joj je koleginica odmah uzvratila.

- Gospođo, ćuti, mnogo si mi lepša kad plačeš - odgovorila je Snežana, a Ana joj se zahvalila na “komplimentu” ne želeći da nastavlja raspravu.

Na Snežaninu konstataciju da nema kome da obrazloži svoj stav, nadovezao se i Dragan Stojković Bosanac.
- Mi smo ovde samo da se slikamo, je l’ tako, Snežo? - dobacio je kompozitor, ali je Popović odmah prekinuo raspravu kako ne bi dobila veće razmere i prešla u svađu koja bi mogla da traje unedogled.

Izvor: alo.rs
Foto: Prinscreen

Pogledajte još