IZAZOVITE ERUPCIJU STRASTI: 3 načina da lako uzbudite partnera

Muškarci, za razliku od žena, nemaju puno erogenih zona. Ali na njegovom telu postoje čarobne tačke strasti, a nijedna se ne nalazi ispod struka. Saznajte gde je muška "tačka vrenja" koju možete aktivirati poljupcem, dodirom i grickanjem.

Osim bradavice, pupka, prepona i naravno muškog ponosa, na telu muškarca postoje tačke koje mogu izazvati erupciju strasti.
Reč je o njegovom vratu na kojem se nalaze najjače erogene zone i koji kada se dotakne, poljubi ili gricne na pravi način muškarca može da uzbuditi u trenu.

Za poljupce

Ako želite da isprobate najstariji trik koji stvarno pali, 'napadnite' njegov vrat. Nakon poljupca u usne skrenite pogled i krenite prema vratu, tačnije prema području ispod uha.
Poljupci na ovom delu vrlo su strastveni i zavodljivi pa se smatraju najmoćnijom erogenom zonom. Poigrajte se s poljupcima i priuštite mu užitak koji podiže granice.

Za dodire

Vrhovi jagodica kojima kada prelazite preko tela kod žena stvaraju pravi užitak isti efekat imaju i na muškarce, posebno na delu vrata. Ako želite da isprobate ovaj trik upotrebite maštu i lagano krenite u akciju.

Kada zagrlite muškarca i krenete s poljupcima, vrhovima prstiju polako pređite po sredini njegovog vrata i to od potiljka prema dole. Ovaj nežan dodir vrlo je moćan, posebno ako se kombinuje sa prvom tačkom.

Za grickanje

Nežno grickanje vrlo je strastven čin koji u žaru seksualnog odnosa spontano ili ciljano mnogi koriste. Nežni ugrizi čine čuda na vratu muškarca i zato isprobajte ovu staru dobru tehniku uzburkivanja strasti.

Krenite s tačkom 2., zatim pređite na točku 1., a za veliko finale iskoristite zubiće.

Izvor: zadovoljna.hr
Foto:

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.