SEKS JOJ FALI: Pevačica za sve krivi TLZP

Vatrena a sitna plavuša kaže da je ovih dana na mukama zbog učešća u šou-programu jer veoma malo vremena ima za uživanje.

Dara Bubamara je jedna od najkontroverznijih pevačica, a kako i sama priznaje, za to je kriva njena vesela i spontana priroda. Kako nam je objasnila, uvek pred kamerama ispriča nešto što zapravo nije htela da kaže. A učešće u TV spektaklu „Tvoje lice zvuči poznato” donelo joj je još veću popularnost, ali mnogo toga i oduzelo. Kako nam se poverila, najviše joj nedostaju aktivnosti u spavaćoj sobi.

- Svim ženama koje se nisu udale poručujem da je mnogo bitno da se razumete sa svojim muškarcem, da se volite i poštujete. Džaba i najbolji seks na svetu, ako je samo to. Što se mene tiče, ja sam vatrena žena i mogu seks koliko hoćeš puta dnevno. Sad imam problem jer su me kaznili iz TLZP-a. Nemam redovan seks! Muž mora da dolazi u Beograd da bi spavao sa mnom i da iskoristimo taj jedan dan kad imam pauzu. Ali dobro, sve zarad dobrog šoua - kaže Dara za „Blic”.

Volela bih da imitiram Madonu

Darine transformacije na sceni šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato” svake nedelje uveseljavaju publiku.

- Zadovoljna sam učešćem. Volela bih da imitiram Madonu, a posebno onaj njen nastup gde ima rogove na glavi - kaže Dara za „Blic”.

Izvor: Blic
Foto: arhiva Na dlanu

Pogledajte još