DNEVNI HOROSKOP ZA 23. MART: Ovnovi u lošim odnosima sa partnerom, Vodolije očekuje dobra zarada

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Pomračenje u astrološkoj kući partnerskih odnosa može označiti vaše nezadovoljstvo poslovnim partnerom ili obrnuto. Nešto u vašim odnosima sa partnerom nije kako treba, možda nemate rešeno pitanje zajedničkih nekretnina ili finansija.Potrebno je da budete mnogo realniji kada je u pitanju saradnja sa Rakom ili Bikom.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Možete biti pomalo zbunjeni nečijim ponašnjem, posebno kada je u pitanju saradnja sa nekim drugim Bikom i Ribama. Nešto vas čini nedovoljno realnim, moguće da ste previše ambiciozni i u ovom momentu niste dovoljno spremni da budete dobro organizovani. Trudite se da dođete do bolje plaćenog posla.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Maštate o nečemu što je trenutno prilično nejasno ili ste nedovoljno spremni da se uključite u neke nove trendove u vašoj struci koji vam donose nejasne planove. Želite da se povežete sa onima koji su već afirmisani u vašoj profesiji. Imate dobre šanse da se eksponirate u domenu umetnosti i sportu.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Pomračenje Meseca u vašem astrološkom polju privatnog biznisa može značiti da bi trebalo da budete oprezni kada je u pitanju posao koji ima veze sa nekretninama. Dan nije povoljan za započinjanje nekog novog posla u okviru koga bi trebalo da uložite priličan novac.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

U vašoj komunikaciji sa osobama koje su vam drage i sa kojima ste često u kontaktu nešto danas može biti pomalo nejasno. Vi ste ona strana koja možda neće biti do kraja spremna da bude iskrena ili ćete biti spremni pre da sledite intuiciju nego logični sled događaja.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Na poslu vam ne ide baš sve najbolje ili ćete možda morati da neke troškove smanjite što vam nikako neće odgovarati. Potrebno je da se angažujete oko poslova koji bi mogli da vam se isplate. Ne bi trebalo da se nervirate previše u vezi sa nečim što vam neće doneti potrebnu satisfakciju.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Imate potrebu da držite konce događaja u svojim rukama ali vam to ne polazi baš najbolje od ruke. Želite da budete u dobrim odnosima sa onima koji bi mogli da vam pomognu da se snađete u nekim novim poslvoima. Osećate potrebu da se istakente u domenu umetnosti ili u nekom poslu koji podrazumeva pojaviljavnje u javnosti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Verujete da ste u pravu po nekom bitnom pitanju ali ste u stvari subjektivni. Nemojte danas ulaziti u rasprave po onom pitanju koje je za vas izuzetno stresno ili se radi o odnosu sa onima sa kojima ne možete lako da uspostavite dobru komunikaciju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Imate mogućnost da obnovite saradnju sa nekim ko je spreman da vam učini neku vrstu usluge, moguće da se radi o poslu u medijima ili u umetosti. Čekate da dobijete poziv od nekog ko vam je već više puta nudio zajedničku saradnnju. Ne bi trebalo da se nervirate u vezi sa novcem.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Dobijate poziv od nekog ko vam imponuje ali verovatno nećete biti spremni da se udubite u probleme sa kojima ste suočeni. Verujete da će vam saradnici dati potrebnu podršku u vezi sa poslom koji bi mogao biti veoma zahtevan ali ćete takođe imati i priliku da se preko tog posla afirmišete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Može vam se ukazati neka sjajna šansa koja bi mogla da vam donese dobru priliku za zaradu. Ako pokušate da se priviknete na nove okolnosti saradnici će vam biti zahvalni i dopustiće vam da se se o svemu dogovorite sa nekim ko radi sa strancima.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Jedan od konfuznih dana ka da ne možete da se snađete u brojim ponudama i svemu što vas na neki način opterećuje. Imate priliku da se sretnete sa onima koji vas nerviraju a sa kojima ipak morae da radite. Verujete da ste u prilici da se dogovorite da jednim Rakom oko nekih bitnih pitanja.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još