NAPRAVILI JOJ PAKAO OD ŽIVOTA: Tijana pobesnela na produkciju TLZP

Tijana Dapčević pobesnela je kada joj je produkcija šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato” samo nekoliko dana pred sam početak emitovanja otkazala učešće. Kako smo saznali, pevačica je potpisala ugovor sa čelnim ljudima Emotiona i sve obaveze u naredna tri meseca pomerila kako bi se u potpunosti posvetila ovom angažmanu. Tezge i nastupe, glavnu ulogu u jednoj predstavi, kao i u jednoj makedonskoj TV seriji, otkazala je, što je svakako ogromni finansijski gubitak za nju.

Nisam ostrašćena i nikome ništa ne zameram, ali ta doza neprofesionalizma me je šokirala. Sve sam organizovala tako da tri meseca budem posvećena TLZP-u, da bi me samo nekoliko dana pred početak emitovanja pozvali i rekli da imaju više žena nego muškaraca i da neću učestvovati. U ugovoru koji sam potpisala postoji klauzula po kojoj su oni zaštićeni i imaju pravo da ponište dogovor kad god požele, tako da ne mogu da ih tužim i tražim da mi nadoknade materijalnu štetu. Napravili su mi pakao od života. Sada, kada vidim kako šou izgleda, zaista mi nije žao što nisam deo te priče“, poručuje Tijana, koja će ipak igrati u TV seriji jer su je producenti iz Makedonije pozvali čim su čuli da je ipak slobodna. Glavnu ulogu dobila je zahvaljujući uspešnoj predstavi “Pukla bruka”, koja je bila veliki hit u regionu, ali i činjenici da je uspešnoj predstavi “Pukla bruka”, koja je bila veliki hit u regionu, ali i činjenici da je smršala osam kilograma za kratko vreme pomoću liposukcijske ishrane.

Inače, nakon što je Slavica Ćukteraš odustala od ovog šou-programa, produkcija je zvala Tijanu, ali ih je ona upravo zbog uloge u makedonskoj TV seriji odbila.

Izvor: svet.rs
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još