DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MART: Težak dan za sve, a posebno za jedan znak

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Trebalo bi da date sve od sebe u vezi sa zajedničkim poslom sa nekim na koga ste oduvek mogli da računate. Nemojte da propustite priliku da se upoznate sa nekim ko često putuje u inostranstvo ili sa kim ste se sreli na nekom putovanju. Postoji mogućnost prelaska na novi posao.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Svi vaši planovi u vezi s novim poslom su izvodljivi, naročito ako znate kome da se obratite u vezi sa zajedničkom saradnjom. Trebalo bi da pokušate da izbegnete raspravu sa vašim članovima porodice u vezi sa vašim finansijama ili ulaganjima jer se oni neće sa tim složiti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Veoma je naglašena vaša potreba da budete bogati i pokupšavate da nađete nov izvor prihoda, moguće nešto što ima veze sa trgovinom, arhitekturom, bankarstvom ili medijima. Tranzitni Mesec donosi novo poznanstvo u večernjim satima. Bićete srećni da čujete vesti od jedne Vodolije.


RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Niste raspoloženi da započnete nov posao u toku tranzita Marsa preko Strelca ali ipak, nećete biti u stanju da odolite da ne čujete predlog koji bi mogao da dobro zvuči. U vašem interesu je da budete bolje pripremljeni za razgovor sa nekim ko je na mnogo višoj poziciji od vas.


LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Zahvaljujući vašem proniciljovom duhu možete napraviti veliku grašku jer ćete verovatno dobti neproverenje vesti na bazi kojih ćete doneti svoj zaključak. Ako ste skloni da se raspravljate oko trivijalnih pitanja sa Jarcem ili Blizancima ili Devicom, shvatićete da uzalud trošite vreme.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Venera je još uvek u vašem astrološkom polju novca koji zarađujete preko partnerskih odnosa i to vas čini od nekog zavisnim i pokušaćete da se oslobodite toga i da započnete nov posao. Možete biti veoma uspešni radeći sa Ribama i Devicom. Neko koga često srećete na vašem poslu, daće vam interesantnu ponudu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Tranzit Meseca preko vašeg znaka može biti veoma stimulativan u pogledu vaših namera da zaradite više novca od nekog honorarnog posla. Ako ste talentovani za pisanje naći ćete način kako da izdate sve svoje radove i nemojte biti lenji kada su u pitanju novi radovi, isplatiće vam se.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Jednom mesečno kada Mesec prelazi preko vaše astrološke kuće intuicije veoma ste inspirativni i imate dobre ideje u vezi sa nekim umetničkim projektom. Dobar prijatelj vam može ponuditi neku vrstu posla koju ćete verovatno odbiti.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Mars, planeta energičnosti, besa i ljutnje u vašoj kući ličnosti u Strelcu može se negativno odraziti na vas tako da bi trebalo da pokušate da kontrolišete svoj temeprament. Nemojte se uzbuđivati ako čujete neke loše vesti od nekog ko vas često nervira.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Tranzit Merkura preko Ovna donosi nervozu i možete biti neraspoloženi usled nečega što ste proživeli u poslednje vreme i još uvek ste zabrinuti za to. Nemojte dopustiti sebi da vam prošlost negativno utiče na sadašnjost, naročito neko negativno iskustvo sa Blizancima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Vaša narav je vaš najgori neprijatlj jer Mars prelazi preko vaše kuće javnosti donoseći vam veliku energiju, nov entuzijazam. Želite da zaradite što je moguće više novca i nećete propustiti priliku da o tome porazgovarate sa jednim Ovnom ili Jarcem.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Vaši neprijatelji ne spavaju, naprotiv, očekuju od vas da napravite neku grešku da bi imali razlog da vas kritikuju. Nešto što se odnosi na vaše finansije nije vam sasvim jastno i niste svesni opasnosti u okviru ovog segmenta vašeg žvota. Verovatno ćete dobiti poziv od jedne Vodolije.

Conopljanews

Pogledajte još