GOSSIP GIRL: Igrački istekao rok trajanja

Za danas sam vam svašta nešto pripremila. Imamo na meniju velike seljobritije, one malo manje od velikih, male seljobritije i one gospodipomiluj ali poznate. Ako ima neko s glume ko voli da me čita dakle, danas na repertoaru imamo dijalog, monolog i recitaciju.

Prvi na redu je veoma popularan pevač lakih nota iz zemlje stijenja i kamenja, zvaćemo ga Visoki. Njemu, po dvajes hiljada sredovečnih dama suze pušta na koncertima plačući za promašenim velikim ljubavima. Veoma je redovan gost svih koncertnih prostora prestonice za dan istih tih napaćenih bogato i nesrećno udatih žena, a jednom je bio i na Eurosongu za do juče našu bratsku zemlju što izlazi na more.

I ako će vam svi reći da je on najsavršeniji mogući muškarac na ovome svetu, kojem bi mnoge dale, vaša Gossipica ima info iz prve ruke da on i nije baš. Tako sjajan kako se predstavlja u medijima. Razočaraću vas jer verovatno očekujte da vam kažem kako je naša zvezda gej, al nije regularan je.

Sasvim slučajno nedavno sa jednom drugaricom iz džet seta, sedim na ručku i dohvatimo se nama omiljenih pevača. Ja spomenem uredno kao i svima, kako je on moj omiljeni pevač, a ona mi kao pun poker aparat od a do š izbifla, mračnu tajnu naše zvezde. Naime, koliko on god bio divan i savršen sa svim svojim baladama od kojih nama ženama redovno teku suze niz noge, kad potegne koju čašicu, a jako voli da poteže kad nema kamera pretvara se u totalnu zver. Svaki put kad se on nalije šljive, na telu njegove supruge osvanu nove šljive i podlivi, ali ne oni koji se prave poljubcima već oni od šaka. Sve ovo naravno da javnost ne zna jer zvezda u svom timu pod jedan ima veoma uticajnu osobu u medijima koja ima sve moguće veze neophodne zvezdi da bude zvezda.

Toliko je sve dobro proračunato i isplanirano sve oko njegovog privatnog života, da je lakše otkriti lokacije Legije stranaca nego nešto o njemu, ali to naravno ne važi za Gossipicu. Kućne pomoćnice koje dođu da rade kod zvezde potpisuju pravi robovlasnički ugovor u kome masnim slovima stoji da ako nešto što se dešava u porodici izađe na videlo platiće masnu kaznu od nekoliko nula i odgovaraće pred sudom.

Da ne bude kako su samo muškarci psihopate kod nas, evo vam još jedna stvar iz prve ruke, a tiče se naše najpoznatije, ljubavnice popularnog narodnog pevača Kralja, koja se ternutno nalazi u rijalitiju koji je već nekoliko puta zabranjivan. Svi ste čitali o ljubavi između kralja i njegove mlađane ljubavnice, zvaćemo je Zmijica, jer ih je prosto nemoguće zaobići, ali ono što niste znali je da su to zapravo vrlo dobro isplanirane i namontirane situacije seoski namazane devojčice željne slave. Naime, istina je da je kralj dvaput natego mladu i vrlo brzo joj dao nogu kad je njegova supruga – zvaćemo je Plava ciganka provalila šta se tu dešava. Mlada i vrlo oštrumna zmijica u razvojuj je shvatila da njen plan neće ići po propisanoj maršuti pa onda je prvo njihovu romansu obelodanila kroz jedan tabloid, a onda je po medijima redom smišljeno plasirala priče kako bi dobila na publicitetu. Istina je da se tokom sprovođenja tog plana nekoliko puta videla sa kraljem, i za to je svaki put na njenu ličnu inicijativu znala sedma sila koja je uredno pre kralja imala i vreme i mesto i razlog sastanka, ali onaj koji bi zmijici išao u korist.

Kralj je naravno kao i svaki veoma bistar muškarac redovno pristajao na sastanke misleći da će Zmijica odustati od razvlačenja njega i nje po novinama, a onda su se i ti sastanci proredili jer mu je devojčica rođena ratnih devedesetih ozbiljno narušila decenijama građen estradni ugled. Ovih dana opet čitamo o njima svaki dan nove pikanterije, ali one sada izlaze iz usta Zmijicine rodbine i prijatelja, jer pet minuta slave brzo curi a na kralja više ne može računati, pa seljačkom računicom uz pomoć drugarice dajte da spasimo šta se može spasiti.

Dok sam ja slušala o zvezdi i prikupljala podatke o ljubavnici, na drugom kraju sveta u jednoj gasterbajterskoj zemlji gde je svojevremeno her Žika opravljao WC šolje, sastali su se mlada fudbalska zvezda u usponu zvaćemo ga Fiko i pevačica vojvođanskog porekla sa prebivalištem u Evropskoj modnoj metropoli, zvaćemo je Kim. Svi ste čitali kako su njene eksplicitne fotke završile slučajno na naslovnoj strani tabloida, i da je njemu navodno slala slike, a moji inasajderi iz tamo tamo daleko tvrde da Kim čitavu tu storiju pravi u dogovoru sa mladim i zelenim Fikom željnim slave, kako se ne bi otkrila njena ljubavna romansa sa njegovim kolegom koji trči za loptom u zemlji Princa Čarlsa.

Neodoljiv je i pun ko brod, ali nažalost oženjen. Kim svaki slobodan trenutak koristi da poseti zemlju Princa Čalsa, kako bi je Fikov brat po zanimanju nazvaćemo ga Dućo Tristan remontovao jer je prezauzeta tezgama i učešćem u jednoj zabavnoj tv formi, a kao i sve renomirane folkuše ovog našeg estradnog neba u krizi srednjih godina.

Ostadoh vam dužna od prošli put – Đetić je uspeo da se “privali” Čarlsu i Kamili preko popova kada su bili u Kovilju u manastiru. Od tog momenta nije se odvajao id njih i ušao je u Skupštinu na prijem, kako sam imala prilike da vidim na TV-prenosu.

Uskoro će sezona slava i svadbi pa će Đetić svakako imati gust raspored “gostovanja”.
Tražili ste od mene da pišem o Prvoj Divi jer se naime već neko vreme ništa ne zna o novostima u njenom privatnom životu osim toga da ima mnogo mlađeg Toy Boy-a. Okrenula sam par brojeva i čula da se Prva Diva već zasitila svoje igračke i da samo traži najbolji momenat da ga pedalira. Dosadašnji “rok trajanja” za sve njene momke bio je od 3 do 6 meseci. Tako da – dečko, pripremi se za poletanje.

Za kraj – evo i mog mejla gossipgirl.bg@gmail.com pa mi pišite i javljajte abrove za koje ste čuli a ja ću nakon što ih proverim – da ih onda otkrijem i svima drugima!

Do sledećeg petka,

xoxo

Gossip Girl

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.